Μάνος Παπαγιάννης: Τι απάντησε για την Κάτια Νικολαΐδου;

Μάνος Παπαγιάννης

Τι είχε συμβεί με την Κάτια Νικολαΐδου και τι απαντά ο Μάνος Παπαγιάννης;

Μετά τις μηνύσεις που κατατέθηκαν τόσο από την πλευρά της Σοφίας Παυλίδου, όσο και από την πλευρά του Μάνου Παπαγιάννη, έγινε γνωστό ένα ακόμα περιστατικό με τον ηθοποιό και τη συνάδελφό του Κάτια Νικολαΐδου.
Σύμφωνα με τα όσα μεταφέρθηκαν στο Φτιάξε καφέ να στα πω, οι δυο τους πριν τρία χρόνια βρίσκονταν σε περιοδεία, όπου εκεί μετά το τέλος μιας παράστασης, ένα γενικό σχόλιο της ηθοποιού ενόχλησε τον Μάνο Παπαγιάννη ο οποίος ξεκίνησε λεκτική επίθεση εναντίον της…

Το περιστατικό με την Κάτια Νικολαΐδου

[dfp_ads id=236982]

«Πριν τρία χρόνια είχε γίνει μια περιοδεία με το έργο Ποντικοπαγίδα. Έπαιζε εκεί ο Μάνος Παπαγιάννης. Το ρεπορτάζ λέει ότι η Κάτια Νικολαΐδου με η οποία είχε φιλικές στενές σχέσεις με το ζευγάρι ήταν και αυτή που παρότρυνε την τότε παραγωγό του έργου, την Νινέτα Λεμπέση να τον πάρει στον θίασο. Στην περιοδεία την οποία έκαναν στην Ελλάδα υπήρξε ένα περιστατικό. Ένα περιστατικό με ένταση, υπήρξε λεκτική επίθεση από τη μεριά του Μάνου Παπαγιάννη στην Κάτια Νικολαΐδου. Είχε δημιουργηθεί τότε πάλι πρόβλημα πολύ μεγάλο στην τότε παράσταση. Βέβαια συνεχίστηκε κανονικά.

 Οι άνθρωποι οι οποίοι έχουν συνεργαστεί μαζί του λένε για ένα καταπληκτικό άνθρωπο, έναν ηθικό άνθρωπο, φοβερό επαγγελματία και αυτό που είχε συμβεί τότε στην παράσταση τους είχε κάνει πάρα πολύ μεγάλη εντύπωση. Ο λόγος ποιος ήταν… Τελειώνει η παράσταση και ειπώθηκε πως δεν πήγανε καλά. Το ακούει ο Μάνος Παπαγιάννης και νομίζει ότι το λένε για αυτόν. Ήταν ένα γενικό σχόλιο για όλη την ομάδα, όλο τον θίασο. Κι εκείνη τη στιγμή έρχεται η έκρηξη και η επίθεση και στην Κάτια Νικολαΐδου αλλά και στην κόρη της κυρίας Λεμπέση που είναι η παραγωγός του θεάτρου. Συνεχίστηκε όμως η περιοδεία κανονικά. Ένα τέτοιο περιστατικό είχε γίνει πριν τρία χρόνια. Όλοι όμως λένε πως είναι επαγγελματίας και πάρα πολύ καλός χαρακτήρας», είχε ακουστεί στην εκπομπή.

Μάνος Παπαγιάννης: Το περιστατικό από το παρελθόν με γνωστή ηθοποιό

Μάλιστα μετά τη δημοσιοποίηση του περιστατικού, η Κάτια Νικολαΐδου ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram το εξής;
«Ήθελα να πιστεύω πως ήταν ένα τυχαίο περιστατικό τότε. Η συνείδηση μου δεν μου επιτρέπει να σωπάσω. Θα μιλήσω εκεί που πρέπει όταν μου ζητηθεί».

Δείτε εδώ την ανάρτηση της Κάτιας Νικολαΐδου

Στη συνέντευξη που έδωσε ο Μάνος Παπαγιάννης στην Φαίη Σκορδά και στο Πρωινό, ο ηθοποιός απάντησε σχετικά με αυτά: «Η Κάτια Νικολαΐδου είναι ένα αγαπητό πρόσωπο. Πραγματικά την αγαπώ και την συμπαθώ. Έχουμε δουλέψει δυο φορές μαζί. Έχουμε κάνει μια ταινία και μια σειρά μαζί. Είναι ένα εξαιρετικό παιδί. Με αυτό, ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματα του, αν είπε κάτι τέτοιο η κοπέλα. Τι να πω;

Μου κάνει τρομερή εντύπωση πως κάποιος θεωρεί ότι εγώ χτύπησα κάποιον άνθρωπο. Είμαι το θύμα της ιστορίας. Αμύνθηκα. Εκείνη επιτέθηκε σε εμένα. (Αναφορικά με την Σοφία Παυλίδου, αφού η Κάτια Νικολαΐδου δήλωσε πως θα μιλήσει καταθέτοντας το δικό της περιστατικό)».

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για το περιστατικό Παπαγιάννη – Παυλίδου

Διαβάστε όλα τα νέα από την τηλεόραση -και όχι μόνο- εδώ…