Μάνος Παπαγιάννης: Το περιστατικό από το παρελθόν με γνωστή ηθοποιό

Παπαγιάννης

Τι αποκάλυψαν στο Φτιάξε καφέ να στα πω;

Το επεισόδιο με την Σοφία Παυλίδου και η μήνυση που κατέθεσε η ηθοποιός εναντίον του Μάνου Παπαγιάννη έχει απασχολήσει τις τηλεοπτικές εκπομπές, που παρακολουθούν με ενδιαφέρον τις εξελίξεις της υπόθεσης. Ανάμεσα σε άλλα, στο Φτιάξε καφέ να στα πω, η Τζωρτζέλα Κόσιαβα αναφέρθηκε και σε ένα περιστατικό με τον Μάνο Παπαγιάννη από το παρελθόν…

«Πριν τρία χρόνια είχε γίνει μια περιοδεία με το έργο Ποντικοπαγίδα. Έπαιζε εκεί ο Μάνος Παπαγιάννης. Το ρεπορτάζ λέει ότι η Κάτια Νικολαΐδου με η οποία είχε φιλικές στενές σχέσεις με το ζευγάρι ήταν και αυτή που παρότρυνε την τότε παραγωγό του έργου, την Νινέτα Λεμπέση να τον πάρει στον θίασο. Στην περιοδεία την οποία έκαναν στην Ελλάδα υπήρξε ένα περιστατικό. Ένα περιστατικό με ένταση, υπήρξε λεκτική επίθεση από τη μεριά του Μάνου Παπαγιάννη στην Κάτια Νικολαΐδου. Είχε δημιουργηθεί τότε πάλι πρόβλημα πολύ μεγάλο στην τότε παράσταση. Βέβαια συνεχίστηκε κανονικά.

[dfp_ads id=236982]

Οι άνθρωποι οι οποίοι έχουν συνεργαστεί μαζί του λένε για ένα καταπληκτικό άνθρωπο, έναν ηθικό άνθρωπο, φοβερό επαγγελματία και αυτό που είχε συμβεί τότε στην παράσταση τους είχε κάνει πάρα πολύ μεγάλη εντύπωση. Ο λόγος ποιος ήταν… Τελειώνει η παράσταση και ειπώθηκε πως δεν πήγανε καλά. Το ακούει ο Μάνος Παπαγιάννης και νομίζει ότι το λένε για αυτόν. Ήταν ένα γενικό σχόλιο για όλη την ομάδα, όλο τον θίασο. Κι εκείνη τη στιγμή έρχεται η έκρηξη και η επίθεση και στην Κάτια Νικολαΐδου αλλά και στην κόρη της κυρίας Λεμπέση που είναι η παραγωγός του θεάτρου. Συνεχίστηκε όμως η περιοδεία κανονικά. Ένα τέτοιο περιστατικό είχε γίνει πριν τρία χρόνια. Όλοι όμως λένε πως είναι επαγγελματίας και πάρα πολύ καλός χαρακτήρας.»

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για το επεισόδιο Παπαγιάννη – Παυλίδου

Διαβάστε όλα τα νέα από την τηλεόραση -και όχι μόνο- εδώ…