Εβελίνα Νικόλιζα: Μήλον της Έριδος ανάμεσα σε δύο παρουσιάστριες

Εβελίνα Νικόλιζα

Η κόρη της Μπέσσυς Αργυράκη έχει ενθουσιάσει όχι μόνο την Ελένη Μενεγάκη, αλλά και μια άλλη παρουσιάστρια που τη θέλει στην ομάδα της.

Η Ελένη Μενεγάκη κάνει live τα δοκιμαστικά της το τελευταίο διάστημα και δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε δει την Εβελίνα Νικόλιζα στην εκπομπή της. Να όμως που η κόρη της Μπέσυς Αργυράκη μπορεί να εξελιχθεί σε μήλον της Έριδος ανάμεσα στην παρουσιάστρια του Alpha αλλά και την Ναταλία Γερμανού που σύμφωνα με τα όσα μετέφερε ο Γιάννης Πουλόπουλος θα την ήθελε πολύ στη δική της ομάδα.

[dfp_ads id=236982]

«Μήπως κάποιος έχει προλάβει την Ελένη Μενεγάκη που ακόμα βρίσκεται στο στάδιο του ψησίματος και μήπως υπάρχει και κάποιο άλλο πρόσωπο, συγκεκριμένα, κάποια άλλη γυναίκα που διεκδικεί την Εβελίνα Νικόλιζα; Οι πληροφορίες μου λένε ότι εκεί στο Epsilon και συγκεκριμένα στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, τους αρέσει πολύ η Εβελίνα Νικόλιζα. Η Ναταλία Γερμανού του χρόνου θα κάνει εκπομπή το σαββατοκύριακο, τώρα το που ακριβώς αφήνω ένα ερωτηματικό ακόμα. Δεν παίρνει κανέναν από την Ελένη. Η Εβελίνα Νικόλιζα ακόμα δοκιμάζεται δεν έχει κλείσει τίποτα με την Ελένη. Στην ουσία ξέρω ότι η Ναταλία Γερμανού καλοβλέπει την Εβελίνα Νικόλιζα και πολύ φοβάμαι ότι επειδή η Ναταλία Γερμανού δεν κάνει live δοκιμαστικά, μπορεί και να την προλάβει πιο γρήγορα. Αν της αρέσει κάποιος τον αρπάζει» ανέφερε ο δημοσιογράφος Στη Φωλιά των Κου Κου.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για την τηλεόραση και τη showbiz!