Ελένη Γελαλή: Η αρχισυντάκτρια της Ελένης Μενεγάκη μπήκε στο πλατό και τα ανέτρεψε όλα!

Όλα όσα αποκάλυψε για την Ελένη - Δείτε το βίντεο...

Είναι η φωνή στο αφτί της Ελένης Μενεγάκη, αυτή που φρόντιζει πριν από την Ελένη για την Ελένη, ο άνθρωπος που η παρουσιάστρια εμπιστεύεται περισσότερο από κάθε άλλον στην τηλεόραση. Η Ελένη Γελαλή, η επί χρόνια αρχισυντάκτρια της Ελένης Μενεγάκη, μετά από πρόσκληση της παρουσιάστριας μπήκε στο πλατό της εκπομπής το μεσημέρι της Πέμπτης!

Η αρχισυντάκτρια της «Ελένης» τέσταρε όλους τους συνεργάτες που βρίσκονται μπροστά από την κάμερα, αν είναι «διαβασμένοι» για τα θέματα της σκαλέτας, και αφού φόρεσε το κραγιόν -απαραίτητη προϋπόθεση για να την αφήσει η Ελένη Μενεγάκη να καθίσει στο τραπέζι- πήρε μέρος στη συζήτηση για την περίοδο εκείνη που περίμεναν τηνπαρουσιάστρια να γεννήσει, στις αρχές του 2008. 

Η Ελένη Μενεγάκη εξήγησε αρχικά γιατί δεν ενημέρωσε ούτε τους ανθρώπους της εκπομπής ότι έμπαινε στο μαιευτήριο: «Κάθε Παρασκευή μου έλεγαν «θα γεννήσεις»; Και απαντούσα «Όταν έρθει η ώρα θα γεννήσω». Ποτέ δεν τους έλεγα βεβαίως. Εδώ δεν το έλεγα στη μάνα μου και θα το έλεγα στην εκπομπή; Και αν βγει (σ.σ. η είδηση ότι γεννάει) να σκέφτομαι μετά ότι εσύ εσύ εσύ μπορεί να το είπες»;

Η Ελένη Γελαλή, λοιπόν, θυμήθηκε πως είχε μάθει για τη γέννα της παρουσιάστριας: «Είναι Δευτέρα πρωί, έχουμε χάσει τον αρχιεπίσκοπο, γίνεται χαμός σε όλη την Ελλάδα και σε παίρνω τηλέφωνο και μου λες: «Ελενίτσα, γέννησα»! Και παθαίνω ένα πανικό»! 

«Αλλά εγώ τους είπα από το κρεβάτι: «Πέθανε ο Χριστόδουλος, έτσι θα ξεκινήσετε», τόνισε η Ελένη Μενεγάκη.