Η Δέσποινα Βανδή μιλάει πρώτη φορά για τη ληστεία και τις δηλώσεις που δεν έκανε

Δέσποινα Βανδή

"Δεν υπήρξε ποτέ καμία δήλωση! Δεν μπορούσα να μιλήσω σε φίλους μου, πόσο μάλλον σε δημοσιογράφους! Δεν τίθεται τέτοιο θέμα".

Για τη δυσάρεστη περιπέτεια που έζησαν πριν από 10 μέρες, η Δέσποινα Βανδή και ο Ντέμης Νικολαΐδης, όταν ληστές μπήκαν στο σπίτι τους και κατάφεραν να αποσπάσουν χρήματα και χρυσαφικά μεγάλης αξίας, μίλησε η τραγουδίστρια στους δημοσιογράφους:

[dfp_ads id=236982]

«Ήταν μια δύσκολη κατάσταση, αλλά ζούμε σε μια εποχή που είναι δύσκολα τα πράγματα.  Το πιο σοβαρό για μένα είναι που είναι καλά τα παιδιά μου και ο άντρας μου. Η εικόνα ήταν αγριευτική αλλά το ξεπεράσαμε γρήγορα. Ήταν δύσκολα αλλά ας μην το δραματοποιήσουμε. Θεωρώ πολύ πιο δύσκολο αυτό που είχε να αντιμετωπίσει η οικογένεια που έχασε το παιδί της στα καλά καθούμενα, που δολοφονήθηκε για 20 ευρώ. Αυτές είναι πιο δύσκολες καταστάσεις. Αυτή ήταν, ναι, μια δύσκολη κατάσταση, αλλά εύχομαι σε κανέναν να μη συμβαίνει. Εγώ δεν μπορώ να το διανοηθώ καν αυτό το πράγμα και όπως έγραψα, θεωρώ ότι όταν κάνεις κακό πάντα επιστρέφει. Όπως και το αντίθετο, όταν κάνεις καλό και αυτό επιστρέφει».

Η Δέσποινα Βανδή απάντησε και για το ξέσπασμά της κατά εβδομαδιαίου περιοδικού που κυκλοφόρησε με υποτιθέμενες δηλώσεις της για τη ληστεία. Η τραγουδίστρια ήταν σαφής: «Νομίζω ήμουν πολύ ξεκάθαρη στην τοποθέτησή μου, δεν υπήρξε ποτέ καμία δήλωση. Εγώ εκείνη τη μέρα, από την ώρα που δημοσιοποιήθηκε και μετά, δεν είχα τη δυνατότητα ούτε την ψυχική αντοχή να συνομιλήσω ούτε με τους συναδέλφους μου από το θέατρο. Μιλήσαμε στις οικογένειές μας για να μην τρομοκρατηθούν από οτιδήποτε ακουστεί. Δε νομίζω ότι θα το συνεχίσω άλλο απλώς ήθελα να τοποθετηθώ. Παιδιά, δεν μπορούσα να μιλήσω σε φίλους μου, πόσο μάλλον σε δημοσιογράφους! Δεν τίθεται τέτοιο θέμα».