Αλέξης Γεωργούλης και Γιώργος Καραμίχος μαζί σε βρετανικό σίριαλ

Διαβάστε λεπτομέρειες...

Τον επόμενο μήνα οι δύο ηθοποιοί σύμφωνα με το περιοδικό People ξεκινούν στην Κέρκυρα τα γυρίσματα της μίνι σειράς (έξι επεισόδια) TheDurell’s, που είναι βασισμένη στη δημοφιλή τριλογία The Corfu Trilogy του Gerald Durell. Η σειρά θα προβληθεί από το βρετανικό ITV.

Μάλιστα, μετά από οντισιόν που έχουν πραγματοποιηθεί, οι παραγωγοί ανακοίνωσαν πως στο καστ των ηθοποιών θα συμμετάσχουν ο Αλέξης Γεωργούλης και ο Γιώργος Καραμίχος. Ο πρώτος θα ερμηνεύει τον Σπύρο Χαϊκόπουλο, ενώ ο δεύτερος –που επιστρέφει για τα γυρίσματα στην Ελλάδα από τις ΗΠΑ, όπου ζει μόνιμα– θα ενσαρκώσει τον Θεόδωρο.

Η τριλογία αφηγείται τη ζωή μιας αγγλικής οικογένειας στην Κέρκυρα, στα μέσα των 30s, μέσα από τις εκκεντρικότητές της, αλλά και τις σπαρταριστές καταστάσεις. Για την ακρίβεια, είναι τα παιδικά χρόνια του ίδιου του συγγραφέα. Η παραμονή του εκεί και η τριβή του με το υπέροχο φυσικό περιβάλλον του νησιού του Ιονίου αποτέλεσαν την έμπνευση για να ξεκινήσει το έργο που χαρακτήρισε ολόκληρη τη ζωή του και είναι η προστασία της άγριας ζωής, ιδρύοντας το ζωολογικό κήπο του στο νησί Τζέρσεϊ της Βόρειας Θάλασσας, αλλά και το Ταμείο Προστασίας της Άγριας Ζωής.

Αξίζει να αναφέρουμε πως ο Γιώργος Καραμίχος έχει ένα μικρό ρόλο στο remake της θρυλικής ταινίας Μπεν Χουρ (όπου πρωταγωνιστούν ο Morgan Freeman και ο Jack Huston), ενώ ο Αλέξης Γεωργούλης έχει πρωταγωνιστήσει στο My Life in Ruins δίπλα στη Nia Vardalos.