Ναταλία Λιονάκη – Μετά το μοναστήρι επιστρέφει στην tv

Διαβάστε τα πως και τα γιατί που αλλάζουν και πάλι τα δεδομένα στη ζωή της ηθοποιού

«Απαλλαγμένη από τους δαίμονες του παρελθόντος, ξαναβρήκε τον εαυτό της. Δίπλα στο φύλακα-άγγελό της, τη μητέρα της Τζένη, και φυσικά τον Θεό. Η Ναταλία μπορεί να έφυγε από το μοναστήρι, αλλά η σχέση της με το θείο την έχει αλλάξει ριζικά» είπε στο περιοδικό «Λοιπόν» άνθρωπος που εντελώς τυχαία συνάντησε την ηθοποιό πριν από μερικές ημέρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του περιοδικού η ηθοποιός έχει δεχτεί πρόταση να συμμετάσχει σε δύο σειρές από τον Ιανουάριο του 2012, η μία εκ των οποίων θα είναι καθημερινή, αλλά δεν έχει απαντήσει ακόμα. Ωστόσο, μίλησε όπως λέγεται με άνθρωπο της παραγωγής,αφού κλίνει προς στο καθημερινό προκειμένου να μην δοθεί μεγάλη δημοσιότητα με συνεντεύξεις και φωτογραφήσεις.

«Η υποκριτική δεν έπαψε ποτέ να την ενδιαφέρει, όχι όμως και ο κόσμος της σοουμπίζ. Με όλο αυτό το σύστημα δεν θέλει πλέον να έχει καμία σχέση. Όχι επειδή έχει κάτι εναντίον του, αλλά πολύ απλά γιατί δεν την εκφράζει και πλέον έρχεται σε απόλυτη αντίθεση με τη θεωρία της για τη ζωή», είπε στο περιοδικό το ίδιο πρόσωπο.