Γιώργος Καραμίχος: «Δεν θα παρουσίαζα ψυχαγωγική εκπομπή»

Γιώργος Καραμίχος

"Στο παρελθόν όμως είχα πει όχι και στα τηλεπαιχνίδι" δηλώνει, παράλληλα, ο Γιώργος Καραμίχος.

Με αφορμή την διπλή τηλεοπτική του παρουσία στην ΕΡΤ, ο Γιώργος Καραμίχος παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό 7 Μέρες Tv και τον δημοσιογράφο Γιάννη Βίτσα. μέσα σε όλα, ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στην δεύτερη χρονιά για το τηλεπαιχνίδι «Πες τη λέξη» καθώς και το ενδεχόμενο να παρουσιάσει στο μέλλον ψυχαγωγική εκπομπή.

Έρχομαι και στο «Πες τη λέξη» που διανύει τη δεύτερη σεζόν. Χαίρεστε για την ανταπόκριση του κόσμου;

Πάρα πολύ, ήταν πολύ εμφανές από πέρυσι, αλλά και το καλοκαίρι στις επαναλήψεις έγινε χαμός και τώρα το φθινόπωρο βλέπω τρομερή ανταπόκριση στον δρόμο από το πώς ο κόσμος μού μιλάει γι’ αυτό το παιχνίδι. Έψαξαν να βρουν το τηλέφωνο μου, από καθηγητές πανεπιστημίου μέχρι συγγενείς που δεν ήξερα ότι υπάρχουν, για να μου πουν: «Τι ωραία! Ευχαριστούμε που το Σαββατοκύριακο μας φτιάχνεις τη διάθεση. Μαθαίνουμε, γελάμε και φωτίζει το σπίτι μας».

Μέσα από αυτή την εκπομπή έχετε δοκιμαστεί στην παρουσίαση. Θα μπαίνατε στη διαδικασία να κάνετε ένα καθαρά ψυχαγωγικό πρόγραμμα ως παρουσιαστής;

Δεν ξέρω. Μέχρι στιγμής έχω πει όχι, αλλά στο παρελθόν είχα πει όχι και στα τηλεπαιχνίδι. Οπότε, δεν ξέρω. Προς το παρόν όμως δεν θα το έκανα.

Πηγή εικόνας: NDP Photo