Βίκυ Μαραγκάκη: Σπάνια τηλεοπτική εμφάνιση στο “Στην υγειά μας ρε παιδιά” – Τι κάνει σήμερα η ηθοποιός;

Βίκυ Μαραγκάκη

Όλα όσα είπε στον Σπύρο Παπαδόπουλο…

Με πολυαγαπημένα, διαχρονικά τραγούδια από την Μικρασία γέμισε η εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά» με τον Σπύρο Παπαδόπουλο, το Σάββατο το βράδυ. Τα τραγούδια ερμήνευσαν με μοναδικό τρόπο οι: Μπάμπης Τσέρτος, Μαρία Σουλτάτου, Δημήτρης Υφαντής, Ζαχαρίας Καρούνης, Ειρήνη Τουμπάκη και Πάνος Παταγιάννης και μας χάρισαν ξεχωριστές στιγμές χαράς αλλά και συγκίνησης.

Γιάννης Τσιμιτσέλης – Κατερίνα Γερονικολού: Μαζί στην εκπομπή του Παπαδόπουλου – [vid]

Το μελωδικό οδοιπορικό συμπληρώνουν με αναμνήσεις οι: Μιμή Ντενίση, Γιώργος Αρμένης, Κωνσταντίνα Μιχαήλ, Όλγα Πολίτου, Μιχάλης Μητρούσης, Γιάννης Τσιμιτσέλης, Λευτέρης Ελευθερίου,  Κατερίνα Γερονικολού, Γεωργία Ζώη, Νικόλας Βαφειάδης, Νίκη Παλληκαράκη, Δημήτρης Μακαλιάς, Θεοδώρα Σιάρκου, Τένια Μακρή, Ανδριανός  Κατσούρης και Σπύρος Καλαντζής.

Μεταξύ των καλεσμένων, βέβαια, ήταν και η Βίκυ Μαραγκάκη, σε μια σπάνια τηλεοπτική της εμφάνιση, καθώς τα τελευταία χρόνια έχει χαθεί από τα φώτα της δημοσιότητας.

«Εγώ είμαι από την άλλη μεριά της Ελλάδος, από το Νότο, παρ’ όλα αυτά με συγκινεί πολύ η ιστορία της Σμύρνης και όλης της Μικράς Ασίας. Θεωρώ ότι όλοι εμείς οι υπόλοιποι Έλληνες οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε αυτούς τους ανθρώπους, στους πρόσφυγες από τη Μικρά Ασία για τα “δώρα” τους. Με τον πολιτισμό τους, με την κουλτούρα τους και με την αξιοσύνη τους μας έκαναν καλύτερους όλους. Και χαίρομαι, λοιπόν, που είμαι κι εγώ εδώ», είπε η Βίκυ Μαραγκάκη.

Η γνωστή ηθοποιός έχει μείνει αρκετά χρόνια εκτός showbiz, ενώ κάνει σπάνιες εμφανίσεις.