Βασιλική Δέλιου: Η Σμαρούλα Κολιάτσου επέστρεψε τηλεοπτικά 20 χρόνια μετά τους «Στάβλους»

Βασιλική Δέλιου

Η γνωστή ηθοποιός σε έναν ρόλο που δεν την έχουμε συνηθίσει.

Τη Βασιλική Δέλιου τη γνώρισε και τη λάτρεψε το τηλεοπτικό κοινό μέσα από τη σειρά των Ρήγα-Αποστόλου με τίτλο «Οι Στάβλοι της Εριέττας Ζαΐμη». Εκεί ενσάρκωσε τη Σμαρούλα Κολιάτσου, διακορεύτρια ανηλίκων, η οποία μαζί με τη Λιλίκα Καλίτση (Κωνσταντία Χριστοφορίδου) άφησαν εποχή με τις ξεκαρδιστικές σκηνές και τις καυστικές τους ατάκες, που παραμένουν μέχρι και σήμερα διαχρονικές στα social media.

Αμέσως μετά το τέλος των «Στάβλων» τον Φεβρουάριο του 2004, η Βασιλική Δέλιου επέλεξε να ασχοληθεί περισσότερο με το θέατρο, κάνοντας ελάχιστες τηλεοπτικές εμφανίσεις ως guest σε σειρές όπως το Safe Sex (MEGA, 2005), οι Επτά Θανάσιμες Πεθερές (MEGA, 2007) και το remake του Πενήντα Πενήντα (MEGA, 2011).

Ωστόσο, στο αποψινό (15/4) επεισόδιο του Σκαραβαίου το κοινό είχε την ευκαιρία να ξαναδεί τη γνωστή ηθοποιό και μάλιστα μέσα από έναν κόντρα ρόλο, αντίθετο στις κωμικές φιγούρες στις οποίες μας έχει συνηθίσει.

Η Βασιλική Δέλιου, με εμφανώς αλλαγμένη εξωτερική εμφάνιση, ενσάρκωσε τον ρόλο μίας μητέρας που μαθαίνει πως ο νεαρός της γιος βρέθηκε απαγχονισμένος και με την ερμηνεία της αποδεικνύει το ταλέντο της και στο δράμα.