Βασίλης Γαλαίος: Τι κάνει σήμερα ο μικρός Χάρης από την Παιδική Χαρά;

Βασίλης Γαλαίος

Δείτε όλα όσα είπε ο Βασίλης Γαλαίος.

Συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Φίλιππο Ηρειώτη έδωσε ο Βασίλης Γαλαίος, ο οποίος είχε υποδυθεί τον μικρό Χάρη στη σειρά Παιδική Χαρά.

«Από την εποχή της Παιδικής Χαράς έχω πολύ όμορφες αναμνήσεις και συναισθήματα. Ήταν ένα παιχνίδι για εμένα. Κάποτε είχαν πει να ξανακάνουμε τη σειρά, αλλά δεν έχει γίνει ακόμα. Εγώ το περιμένω. Η μητέρα μου ευθύνεται που πήρα τον ρόλο στη σειρά Παιδική Χαρά. Ήμουν 4-5 χρόνων, όταν η μητέρα μου με πήγε σε ένα πρακτορείο μοντέλων για παιδιά και άρχισα να κλείνω δουλειές. Στη συνέχεια έπαιξα στη σειρά «Έρωτας» και αργότερα ήρθε η «Παιδική Χαρά», καθώς και διαφημίσεις, κινηματογράφος, πασαρέλα και φωτογραφίσεις.

Τα γυρίσματα της σειράς μου αρέσαν και δεν με δυσκόλευαν. Αυτό που με δυσκόλευε ήταν το διάβασμα για το σχολείο, στο οποίο δεν ήμουν πολύ κάλος. Σχολούσα από το σχολείο και με περίμενε η μητέρα μου απ’ έξω για να με πάει στα γυρίσματα. Στο αυτοκίνητο έτρωγα και διάβαζα ταυτόχρονα το σενάριό μου», είπε αρχικά ο Βασίλης Γαλαίος.

Ο Βασίλης Γαλαίος είπε στη συνέχεια: «Ήταν επικίνδυνη αυτή η ηλικία και ήταν εύκολο να παρασυρθεί κανείς. Πρόσεχα πολύ με τους φίλους μου, επειδή ήμουν μικρός και έκανα κάτι που δεν έκαναν οι άλλοι. Προσπαθούσα να κρατήσω ένα χαμηλό προφίλ, ώστε να «κερδίσω» άτομα, γιατί πάντα πίστευα ότι αν έχεις έναν άλλο χαρακτήρα μόνο θα χάσεις ανθρώπους. Δεν με δυσκόλεψε κάπου η έκθεση από μικρή ηλικία. Ίσα ίσα μπορώ να πω ότι με βοήθησε κιόλας. Το μόνο που χρειαζόταν ήταν καλή διαχείριση».

Για τους τηλεοπτικούς γονείς του, Ρένια Λουιζίδου και Κώστα Κόκλα, ο Βασίλης Γαλαίος ανέφερε πως «η Ρένια Λουιζίδου και ο Κώστας Κόκλας είναι πάρα πολύ καλοί άνθρωποι και με βοήθησαν πολύ. Εγώ ήμουν πιτσιρίκι και μου έλεγαν: «μπες και παίξε». Δεν κρατήσαμε επαφές μετά τη σειρά, γιατί εγώ απομακρύνθηκα από τον χώρο. Με τα τηλεοπτικά μου αδέρφια λέγαμε τι θα κάνουμε τώρα και πηγαίναμε για παιχνίδι. Μας έψαχναν συνέχεια μέσα στο σπίτι που γυρίζαμε τη σειρά. Στο τέλος κάθε επεισοδίου κάναμε κάτι σαν φάρσα. Η πιο αστεία σκηνή που είχα γυρίσει ήταν όταν, έπρεπε να είμαστε δεμένοι ανάποδα και να κάνουμε τις μαϊμούδες, βαμμένοι και με σκισμένα ρούχα. Πολλές φορές αυτοσχεδιάζαμε μόνοι μας. Ο Κώστας Κόκλας και η Ρένια Λουιζίδου με την εμπειρία τους αυτοσχεδίαζαν τέλεια και όλοι γέλαγαν τριγύρω. Εγώ αυτοσχεδίαζα, γιατί δυσκολευόμουν λίγο με το σενάριο».

Κλείνοντας, ο Βασίλης Γαλαίος είπε: «Μετά την Παιδική Χαρά δούλεψα για άλλα δυο χρόνια με τον Γιάννη Μπέζο. Στη συνέχεια ήταν να φύγω για μια δουλειά στη Γαλλία και συζητούσα για μια ακόμη σειρά στην Ελλάδα, άλλα δεν πήρα καμία από τις δυο δουλειές. Το ότι δεν πήρα αυτές τις δουλειές, μπορώ να πω ότι με έριξε ψυχολογικά και τότε ήταν που απομακρύνθηκα από τον χώρο. Αφού σπούδασα τουριστικά και ξενοδοχειακά, πλέον δουλεύω σεζόν στη Σαντορίνη από όπου και κατάγομαι. Σιγά σιγά τα βάζω όλα σε πρόγραμμα. Πρώτα σκέφτομαι να ανοίξω ένα μαγαζί».