Βασιλική Καρρά: Πώς είναι και τι κάνει σήμερα η Νεφέλη από τη σειρά «Λατρεμένοι μου γείτονες»;

Βασιλική Καρρά

«Έχω κάνει μεταπτυχιακό στη διακυβέρνηση και τη δημόσια πολιτική και τώρα κάνω το δεύτερο μεταπτυχιακό στις διεθνείς διαπραγματεύσεις», λέει η Βασιλική Καρρά.

Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και την Εύη Λεπενιώτη έδωσε συνέντευξη η Βασιλική Καρρά, η οποία είχε υποδυθεί τη Νεφέλη στη σειρά «Λατρεμένοι μου γείτονες». Η Βασιλική ήταν 9 χρονών όταν πέρασε από casting και τελικώς επιλέχθηκε να παίξει στη σειρά.

«Η εμπειρία μου ήταν πολύ ευχάριστη. Είχα την ευκαιρία να είμαι σε μια σειρά με ταλαντούχους και καταξιωμένους ηθοποιούς. Τις ώρες που είχαμε κενό στα γυρίσματα διαβάζαμε για το σχολείο, τρώγαμε, κοιμόμασταν. Η σκηνή που θυμάμαι ακόμη είναι όταν κάναμε τον Τιτανικό με τον Μιχαλάκη», είπε αρχικά η Βασιλική Καρρά.

Οι συμμαθητές της τότε, θυμάται πως ήταν πολύ ενθουσιασμένοι που την έβλεπαν στην τηλεόραση καθημερινά και μάλιστα η ίδια είχε πάρει πολλούς φίλους της σε βοηθητικούς ρόλους.

Η Βασιλική Καρρά είπε στη συνέχεια: «Με σταματούσαν στο δρόμο να μου μιλήσουν, να βγάλουμε φωτογραφίες και να ζητήσουν αυτόγραφα. Για εμένα ήταν περίεργο και πρωτόγνωρο. Ακόμα και σήμερα με ρωτούν στο δρόμο αν είμαι το κοριτσάκι από τους Λατρεμένους Γείτονες. Και με τη συμμετοχή μου στο GNTM επανήλθε αυτό. Το GNTM το βρήκα ως αφορμή να ασχοληθώ με το μόντελινγκ».

Κλείνοντας, η Βασιλική Καρρά είπε: «Έχω τελειώσει πολιτικές επιστήμες. Έχω κάνει μεταπτυχιακό στη διακυβέρνηση και τη δημόσια πολιτική και τώρα κάνω το δεύτερο μεταπτυχιακό στις διεθνείς διαπραγματεύσεις. Θα με ενδιέφερε να συμμετάσχω ξανά σε κάποια σειρά».