Τζούλη Σούμα: Τι κάνει σήμερα η Δάφνη από τους «Δύο Ξένους»;

Η πρώτη της τηλεοπτική δουλειά έμελλε να είναι και μια μεγάλη επιτυχία...

Η Τζούλη Σούμα έγινε γνωστή στο ευρύ τηλεοπτικό κοινό μέσα από την πρώτη της κιόλας εμφάνιση. Ήταν η Δάφνη, το σπασικλάκι της δραματικής σχολής που διατηρούσε ο Κωνσταντίνος Μαρκοράς στη δημοφιλή σειρά του MEGA «Δύο Ξένοι».

[dfp_ads id=236982]

«Δεν είχα κάνει κανέναν γύρισα στη ζωή μου, ήταν η πρώτη φορά. Ήταν υπέροχα, γιατί δουλεύαμε πολύ τις σκηνές, κάτι που δεν γίνεται τώρα, είχαμε μια αντιμετώπιση πιο θεατρική» αναφέρει η Τζούλη Σούμα στην εφημερίδα Espress και στην Ελισσάβετ Κυρίτση.

Η ηθοποιός, την οποία τηλεοπτικά τελευταία φορά παρακολουθήσαμε στο «Κάτω Παρτάλι» ως την Ασημίνα, την μητέρα του Μανώλη, δηλώνει πως θα ήθελε να επιστρέψει στην τηλεόραση, αν και ξέρει πόσο δύσκολα είναι πλέον τα πράγματα. «Τώρα σαφέστατα κοιτάς μόνο το καλλιτεχνικό κομμάτι πλέον, γιατί το οικονομικό δεν υπάρχει. Άρα σαφώς και θα ήθελα να κάνω κάτι ενδιαφέρον. Δηλαδή, σε μια δουλειά σαν το σίριαλ «Η λέξη που δε λες» θα πήγαινα τρέχοντας» λέει χαρακτηριστικά.

tzouli

Ο μεγάλος της έρωτας παραμένει το θέατρο, από το οποίο δεν έχει λείχει σχεδόν καμία σεζόν, ενώ μετράει 23 συναπτά έτη στο σανίδι, με περίπου 30 παραστάσεις στο βιογραφικό της. Φέτος ανεβάζει στο θέατρο Αλμνήμη τον μονόλογο της Λένας Κιτσοπούλου «Το πράσθινο μου φουστανάκι» σε σκηνοθεσία Μαρίας Αιγινήτου.