Τσάκας: ''Τα μίντια είναι βρώμικα- Δεν είδα το Big Brother''

Διαβάστε τι ειπώθηκε στην επικοινωνία που είχαμε μαζί του, η οποία θα μπορούσε να έχει τίτλο: ''Σε άσχημη κατάσταση τον φίλο μου τον βρήκα''.

Μας ζήτησε να μην τον ρωτήσουμε τα ίδια που έχει πει κατά καιρούς σε συνεντεύξεις του, όταν αναρωτηθήκαμε αν έχει χρέη όπως ο ίδιος είχε πει στο παρελθόν για το που πήγε το χρηματικό έπαθλο που κέρδισε μας απάντησε ειρωνικά “Εσείς δεν έχετε;” για να καταλήξει η συζήτηση πως “τα media είναι βρώμικος χώρος και εσύ που με ρωτάς συμμετέχεις σ' αυτόν”.

Big Brother δεν παρακολούθησε καθόλου όπως μας είπε γιατί δεν είχε χρόνο. Και παρά το γεγονός ότι δεν ήθελε να μας μιλήσει για το τι έχει κάνει δέκα χρόνια μετά την νίκη του στην πρώτη εν Ελλάδι εκδοχή του “Μεγάλου Αδελφού” σας τα υπενθυμίζουμε μέσα από συνεντεύξεις που ο ίδιος κατά καιρούς έχει δώσει.

Στην εκπομπή λοιπόν της Τατιάνας Στεφανίδου “Αξίζει να το δεις” που προβλήθηκε το Σεπτέμβρη ο Τσάκας είπε πως οι 150.000 ευρώ εξαφανίστηκαν γιατί πήγαν κυρίως σε αποπληρωμές χρεών “γι' αυτό και πήγα στο παιχνίδι έπρεπε να γλιτώσω τον απαγχονισμό” είχε αναφέρει χαρακτηριστικά. Παντρεύτηκε με την Άννια αρχικά με πολιτικό και στη συνέχεια με θρησκευτικό γάμο και στη συνέχεια χώρισε. “Δεν θέλω ούτε να μου αναφέρετε το όνομά της” μας είπε κοφτά στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε μαζί του. Σε παλαιότερη συνέντευξή του είχε πει “Tα μίντια μου έκλεισαν το σπίτι. Δεν μας άφηναν σε ησυχία”.

Δείτε βίντεο από την συνέντευξη του στην εκπομπή ''Αξίζει να το ζεις'':

 Σήμερα ο 39χρονος πρώτος νικητής reality στην Ελλάδα ζει με τον επτάχρονο γιο του Δημήτρη στη Νέα Νικομήδεια Ημαθείας και δουλεύει ως πλακάς σε οικοδομές. Σε άλλη συνέντευξή του στο περιοδικό “7 μέρες TV” είπε πως το «Big Brother», του άφησε δυο πολύ καλούς φίλους, τον Πρόδρομο και τη Ρέα, ένα μπαούλο από εφημερίδες, περιοδικά και εκπομπές που είναι παρακαταθήκη για το γιο του, την αγάπη του κόσμου και τη δυνατότητα να εξοφλήσει το χρέος του και να ξεκινήσει τη ζωή του από την αρχή. Η σχέση του με τον Πρόδρομο συζητήθηκε από πολλούς οι οποίοι προσπάθησαν να τους χωρίσουν.

Τα μίντια μπορούν να εκμεταλλευτούν τον οποιοδήποτε. Το να εκμεταλλευτείς εσύ τα μίντια είναι πολύ δύσκολο” είχε πει λίγο πριν την επανέναρξη του reality.