Τι κάνει σήμερα ο νικητής του Voice Κώστας Αγέρης;

Κώστας Αγέρης

Όλα όσα είπε σε τηλεοπτική του συνέντευξη…

Στην εκπομπή “Ευτυχείτε” έδωσε συνέντευξη ο Κώστας Αγέρης, τον οποίο όλοι γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή του και την τελική του νίκη στο Voice το 2015. Ο Αγέρης μίλησε για την ποντιακή καταγωγή του, το νέο του τραγούδι, αλλά και την τηλεοπτική εκπομπή που ετοιμάζει.

«Είμαι τέταρτης γενιάς Πόντιος. Ο προπάππος μου ξεριζώθηκε. Ο παππούς μου, μου τραγουδούσε ποντιακά μοιρολόγια κι έκλαιγα. Ζητάμε αναγνώριση και δικαίωση, όχι εκδίκηση για την γενοκτονία. Ετοιμάζω και φέτος ένα αφιέρωμα για τον Πόντο, το οποίο αφορά ένα νέο τραγούδι, λέγεται “Για σένα πατρίδα μου”. Τα γυρίσματα έγιναν στον Πόντο, στη σημερινή Τουρκία, στην Τραπεζούντα και την Κωνσταντινούπολη. Συμμετείχαν και ο Γιώργος Αγγελόπουλος με την Εύη Ιωαννίδου.

Τα τελευταία χρόνια θέλω να μεταδώσω τι εστί Πόντιος και γενοκτονία. Ο Ντάνος συγκινήθηκε όταν άκουσε το τραγούδι και μου έσφιξε το χέρι. Τηλεοπτικά, έχουμε φτιάξει μια πάρα πολύ όμορφη ιδέα, ένα μουσικομαγειρικό ταξίδι μαζί με ένα παιδί από το MasterChef, δεν θέλω να πω ακόμα το όνομά του. Έχουμε αυτή την όμορφη ιδέα για μία εκπομπή που είναι στα σκαριά», είπε μεταξύ άλλων ο Κώστας Αγέρης.

Δείτε όλα όσα είπε ο Κώστας Αγέρης…

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα από την τηλεόραση και όχι μόνο!