Θυμάστε τον χοντρούλη Chunk από την ταινία “Goonies”;

Δείτε πώς είναι σήμερα ο Jeff Cohen!

Έχουν περάσει 30 χρόνια από τότε που η ταινία Goonies βγήκε στους κινηματογράφους και πραγματικά προκάλεσε φρενίτιδα. Εκατομμύρια παιδιά σε όλο τον κόσμο, που μεγάλωσαν την δεκαετία του ’80 και του ’90, έχουν παρακολουθήσει έστω και μία φορά την συγκεκριμένη ταινία, η οποία αποτελεί ορόσημο για την παιδική ηλικία όλων αυτών που μεγάλωσαν εκείνα τα χρόνια.


Η ταινία παρουσίαζε μια παρέα πιτσιρικάδων, οι οποίοι το έσκασαν από τα σπίτια τους με σκοπό να ανακαλύψουν τον χαμένο θησαυρό του μονόφθαλμου πειρατή Willy. Υπήρχε, φυσικά, και η οικογένεια-συμμορία των Fratelli που έκανε τα πάντα, προκειμένου να τους πιάσει, ενώ ο αγαθός γίγαντας Sloth, ήταν αυτός που στο τέλος τους βοήθησε, προκειμένου να ξεφύγουν από τους αδίστακτους και συνάμα γκαφατζήδες κακοποιούς. 


Μία από τις πλέον χαρακτηριστικές φιγούρες εκείνης της ταινίας ήταν ο Chunk. Ο χοντρούλης, ο οποίος πιάστηκε και φυλακίστηκε από τους Fratelli. Ήταν το παιδί που ελευθέρωσε ο Sloth και μαζί έφτασαν μέχρι το τέλος και παράλληλα στην σύλληψη της συμμορίας και στην ανακάλυψη του θησαυρού. 

Έχουν περάσει 30 χρόνια από τότε και όπως είναι φυσιολογικό, ο Chunk ή κατά κόσμον Jeff Cohen μεγάλωσε, ωστόσο, δεν ασχολείται πλέον με την ηθοποιία, καθώς έχει γίνει ένας σπουδαίος δικηγόρος.

Δείτε πώς ήταν και πώς άλλαξαν στον χρόνο!