Θα βρεις το δάσκαλό σου: Ο Θάνος και η Δέσποινα αποκαλύπτουν ιστορίες από τα γυρίσματα 18 χρόνια μετά

Θα βρεις το δάσκαλό σου

Δείτε όλα όσα είπαν Μάριος Αθανασίου και Χριστίνα Τσάφου.

Οι πρωταγωνιστές της σειράς Θα βρεις το δάσκαλό σου, Μάριος Αθανασίου και Χριστίνα Τσάφου, μίλησαν στο «Πάμε Δανάη» και τον Βασίλη Βλάχο και περιέγραψαν άγνωστες ιστορίες από τα γυρίσματα.

«Ο γιος μου γεννήθηκε στο τέλος της πρώτης σεζόν. Είχα έρθει από το μαιευτήριο κατευθείαν στο γύρισμα. Πήγαμε την Ευδοκία Ρουμελιώτη στο νοσοκομείο και οι γιατροί μας ρωτούσαν τη συνέχεια του σίριαλ. Η Σούλα Αθανασιάδου και η Έρση Μαλικένζου ήταν δασκάλες μου στη δραματική σχολή», είπε αρχικά ο Μάριος Αθανασίου.

Η Χριστίνα Τσάφου είπε από την πλευρά της: «Έκανα ένεση στην Ευδοκία Ρουμελιώτη όταν την τσίμπησε σφήκα στο γύρισμα. Είχαμε σπουδαίους συνάδελφους, όπως η Σούλα Αθανασιάδου που δεν είναι πια μαζί μας. Η Σούλα Αθανασιάδου μου έκανε την τιμή να είναι φίλη μου, ήταν σπουδαία γυναίκα. Μία έκανα την έγκυο, μία ότι είχα σπασμένο πόδι και μου φαινόταν πολύ αστείο. Στη σκηνή που αγκαλιαζόμαστε με τον Μάριο είχαμε συγκινηθεί πραγματικά».

Ο Μάριος Αθανάσιου, στη συνέχεια, απευθύνθηκε στη Χριστίνα Τσάφου: «Είσαι επίσημα η μαμά μου. Κάθε φορά που ο ρόλος είναι μάνα, σκέφτομαι πάντα εσένα. Το πιο δύσκολό μου γύρισμα ήταν το ζεϊμπέκικο, ήταν ό,τι χειρότερο πέρασα στη σειρά. Δεν θα ήθελα να γίνει remake».

Κλείνοντας, η Χριστίνα Τσάφου ανέφερε: «Δεν μπορεί να γίνει remake της σειράς γιατί λείπουν κάποιοι σημαντικοί άνθρωποι. Θεωρώ υπέροχο να είσαι γιος μου στη δουλειά. Να σε χαίρεται η μητέρα σου».