Σάββας Σαλίπας: Τι κάνει σήμερα ο Γιαννάκης από το «Ευτυχισμένοι μαζί»;

Σάββας Σαλίπας

Δείτε όλα όσα είπε ο Σάββας Σαλίπας σε τηλεοπτική του συνέντευξη.

Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και την Εύη Λεπενιώτη έδωσε συνέντευξη ο Σάββας Σαλίπας. Ο νεαρός που αγαπήθηκε πολύ λόγω του ρόλου του «Γιαννάκη» στη σειρά «Ευτυχισμένοι μαζί», μίλησε για την εποχή που βρισκόταν στο επιτυχημένο σίριαλ του Mega.

«Όποιος με αναγνωρίζει, είναι λόγω του Tik Tok. Κάνω πρακτική και παίρνω το πτυχίο μου στις ναυτιλιακές σπουδές. Δουλεύω ως διανομέας και σύντομα θα μπω στρατό. Αν προκύψει ξανά κάποια ευκαιρία στην υποκριτική, είμαι ανοιχτός. Είχα μπει σε ένα πρακτορείο όταν ήμουν δυο χρόνων, έκανα φωτογραφίσεις και έπαιξα στην Επίδαυρο», είπε αρχικά ο Σάββας Σαλίπας.

Για το ρόλο του Γιαννάκη στο “Ευτυχισμένοι μαζί”, ο Σάββας Σαλίπας είπε: «Επιλέχθηκα ανάμεσα σε 1.000 παιδιά. Έκανα τα μαθήματα μου στα γυρίσματα. Είχα αλλάξει τα λόγια σε μια σκηνή και ο Γιάννης Μπέζος είπε να κρατήσουμε τη σκηνή έτσι.

Ήμουν 7 χρόνων και κάτι κορίτσια 12 χρόνων ήθελαν να τους υπογράψω αυτόγραφα στο στήθος, είχα πάθει σοκ. Είχα βρεθεί σε ένα πανηγύρι στις Σπέτσες και φωνάζαν όλα τα παιδιά “ο Γιαννάκης” και ζητούσαν αυτόγραφα».

Κλείνοντας, ο Σάββας Σαλίπας ανέφερε: «Πριν πάω στη σειρά, είχα πάει σε ψυχολόγο για να διαχειριστώ την αναγνωρισιμότητα που θα είχα. Από το «Ευτυχισμένοι μαζί» θυμάμαι την σκηνή που είχαμε ντυθεί όλα τα αγόρια με μαύρα ρούχα».