Ρούλα Βροχοπούλου: «Έναν φτωχό Αλβανό βρήκα, τον αγάπησα και τον πήρα»

Ρούλα Βροχοπούλου

"Ξέρω ότι ο Φραν ζει καλά, έχει κάνει οικογένεια, έχει πάρει μια υπέροχη μικρότερή του κοπέλα, έχει κάνει τρία παιδάκια. Έχω μπει στο facebook με άλλο όνομα και βλέπω τα πάντα".

Η Ρούλα Βροχοπούλου και ο έρωτάς της με τον Φραν είχαν απασχολήσει για χρόνια τα μέσα. Τα χρόνια που ακολούθησαν η ίδια αποσύρθηκε από τη δημοσιότητα. Ο Σωτήρης Καραμίντζας την εντόπισε με την κάμερα του Happy Day και η Ρούλα Βροχοπούλου μας μιλάει για όλα αυτά που μοιράστηκε μαζί μας τότε και πώς είναι η ζωή της σήμερα.

«Όταν όλα τα φώτα πέφτουν πάνω σου, κάπου τρελαίνεσαι. Νόμιζα ότι δημοσιοποιώντας το πρόβλημά μου θα με συμπονέσουν, θα με λυπηθούν, θα επιτύχω τον σκοπό μου. Δεν μπορώ να δεχτώ ότι έγινε ένας γάμος μόνο για τα οικονομικά συμφέροντα. Ήταν λάθος όλο αυτό. Αν δεν είχα παιδί δεν θα ήταν κακό να παντρευτώ, αλλά με ένα παιδί να παντρευτώ ένα άλλο παιδί, γιατί ο γιος μου ήταν 17 και ο Φραν 26. Τι πήγα και έκανα στα 56 μου; Κατάλαβα ότι είχα κάνει λάθος με τον Φραν, όταν μου πήρε ένα σεβαστό ποσό χρημάτων και έφυγε, όταν άρχισα να υποθηκεύω ακίνητη περιουσία, διαμερίσματα, την πολυκατοικία μου, καταστήματα, όταν έφυγε και δεν με λυπήθηκε καθόλου.

Ξέρω ότι ο Φραν ζει καλά, έχει κάνει οικογένεια, έχει πάρει μια υπέροχη μικρότερή του κοπέλα, έχει κάνει τρία παιδάκια. Έχει ένα κατάστημα με αλουμίνια και κάνει κατασκευές. Δεν έχουμε καμία απολύτως επικοινωνία, αλλά έχω μπει στο facebook με άλλο όνομα και βλέπω τα πάντα. Εκείνος έκανε αποδοχή γιατί έβαλα κοπέλα ωραιοτάτη.

Δοξάζω τον Θεό που δεν έχασα το παιδί μου. Του είπα ότι η μαμά τρελάθηκε, έπαθε κατάθλιψη, έπαθε γεροντοέρωτα. Δεν βρήκα κανέναν εκατομμυριούχο, έναν φτωχό Αλβανό βρήκα, τον αγάπησα τον πήρα. Τι να κάνουμε τώρα; Δεν ρωτάει η καρδιά.

Μετά το παιχνίδι είχα πάει στην Κύπρο, τραγούδησα καραόκε και πήρα 15,000 ευρώ. Στο Αγρίνιο, σε ένα μπαρ, μου έδωσαν 4,000 ευρώ για να λέω καλησπέρα, καλωσήρθατε», αποκάλυψε η Ρούλα Βροχοπούλου.

Ρούλα Βροχοπούλου: «Ο γάμος μου με τον Φραν ήταν one night stand»