Πού βρίσκεται σήμερα η Τερέζα και πως συνδέεται με την Καλομοίρα;

Τερέζα

"Το Κυπελλάκι ήταν η πρόταση να μπορέσει ένα κορίτσι να επαναστατήσει"

Έπειτα από μεγάλο χρονικό διάστημα μίλησε η Τερέζα στην κάμερα του Happy Day και την δημοσιογράφο Ελένη Μουστάκη. Η τραγουδίστρια που το 1992 έκανε επιτυχία με το «Το ‘σπασα το κυπελλάκι» μίλησε για τις προτάσεις γάμου που έχει δεχθεί αλλά και την αδυναμία της στην Καλομοίρα!

«Το Κυπελλάκι ήταν ίσως η πρόταση στο να μπορέσει ένα κορίτσι να επαναστατήσει» σημείωσε χαρακτηριστικά η Τερέζα. «Είτε χωρίζοντας αλλά ακόμα και το αγόρι. Έχει αυτόν τον τσαμπουκά που εμένα μου ταιριάζει σαν χαρακτήρας¨»

Η δημοφιλής ερμηνεύτρια παραδέχθηκε, επίσης, πως έχει δεχθεί πολλές προτάσεις γάμου ενώ είχε και «δυο τρεις πολύ ωραίες αλλά είμαι τυχερή που δεν τους παντρεύτηκα. Τους έβλεπα μετά και έλεγα Oh My God»!

Όσον αφορά στη σχέση με την Καλομοίρα και την αδυναμία που της έχει, η Τερέζα δήλωσε πως «ήμουν στη σχολή του Fame Story όπου περνούσαν πολλά παιδιά για casting. Η Καλομοίρα ήταν από τα παιδιά που είχα μεγαλύτερη χημεία επειδή και αυτή ήταν Αμερικανίδα, ήταν μόνη της εδώ και ήθελα πολύ να την προστατέψω γιατί δεν ήξερε τον χώρο και επίσης μου το ζήτησαν οι γονείς της».

«Επίσης, ήταν δική μου ιδέα να πάει η Καλομοίρα στη Eurovision όπου κέρδισε την τρίτη θέση. Το πάλευα τρία χρόνια και είμαι χαρούμενη που πήρε την απόφαση να κάνει οικογένεια γιατί την ήθελε πάρα πολύ» συμπλήρωσε η τραγουδίστρια.

Τέλος, η Τερέζα σημείωσε πως θα πραγματοποιήσει εμφανίσεις στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο