Που χάθηκε η Βικτώρια Χαραλαμπίδου;

Βικτώρια Χαραλαμπίδου

Που βρίσκεται σήμερα η πρωταγωνίστρια της κινηματογραφικής ταινίας «Νύφες»;

Η Βικτώρια Χαραλαμπίδου με το ρόλο της στις «Νύφες» του Παντελή Βούλγαρη έγινε ευρέως γνωστή και όλα προμήνυαν πως θα ακολουθούσε μια μεγάλη καριέρα, ακόμα και διεθνής.

Η ηθοποιός τον Φεβρουάριο του 2005 έφυγε με μια κόκκινη βαλίτσα για να ακολουθήσει τον μεγάλο της έρωτα στην Αυστραλία. Ο Ελληνοαυστραλός Πίτερ Καυδιανός, τον οποίο γνώρισε στα Κύθηρα κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της σειράς «Έτσι ξαφνικά», ήταν ο άντρας της ζωής της. Το ήξερε και δεν δίστασε να πάρει τη μεγάλη απόφαση. Οι δυο τους έχουν σήμερα έναν υπέροχο γιο, τον Λεωνίδα, που είναι εξίμισι χρονών και τον φωνάζουν Λίο. Πηγαίνει σε αγγλικό σχολείο και μαθαίνει ελληνικά και ρωσικά.

«Δεν πίστευα ότι ο ρόλος μου στις «Νύφες» θα ήταν ενδεικτικός της μετέπειτα ζωής μου. Τίποτα, όμως δεν είναι τυχαίο. Βέβαια, εγώ δεν παντρεύτηκα με προξενιό. Και μπορεί να μην έγινα ακροβάτισσα, όπως ονειρευόμουν μικρή, αλλά αισθάνομαι ότι ζω μια περιπέτεια σαν κι αυτή του τσίρκου, με καλές και λιγότερο καλές στιγμές. Είμαι τυχερή» δηλώνει η ίδια στην εφημερίδα Espresso και στην Τεριάννα Παππά.

xaralampidou1

Το ζευγάρι μένει στο Σίδνεϊ. Τα πρώτα χρόνια στην μακρινή ήπειρο δεν ήταν εύκολα για εκείνη. Προτάσεις γαι δουλειές δεν έρχονται. Σκεφτόταν την επιστροφή. Τελικά, αναζήτησε και βρήκε διαφυγή στο γράψιμο. Στην συνέχεια προσέλαβε αντζέντη. Έπειτα όλα άρχισαν να παίρνουν το δρόμο τους. Δούλεψε στο θέατρο, στην τηλεόραση, στον κινηματογράφο, ασχολήθηκε με τη διδασκαλία αλλά και το ραδιόφωνο. Αυτό το διάστημα όπως λέει στην εφημερίδα προβλήθηκε το πρώτο από τα τέσσερα επεισόδια της αυστραλιανής σειράς «Barracuda»  του δικού μας Χρήστου Τσιόλκα, στην οποία παίζει.