Πώς είναι σήμερα ο Τάκης Μπινιάρης που μας εκπροσώπησε στη Eurovision το 1985;

Τι λέει σήμερα για το διαγωνισμό της Eurovision;

Ο Τάκης Μπινιάρης έγινε γνωστός από τη συμμετοχή του στην Eurovision εκπροσωπώντας την Ελλάδα το 1985 με το τραγούδι «Μοιάζουμε», το οποίο είχε πάρει την 16η θέση. 

https://www.youtube.com/embed/x2ebDKO-oeE

Ο τραγουδιστής είχε κυκλοφορήσει αρκετούς προσωπικούς δίσκους και είχε εμφανιστεί σε μερικές βιντεοταινίες ενώ ιδιαίτερα αγαπητό ήταν στην εκπαιδευτική τηλεοπτική εκπομπή «Με το «α» και «β» με το «ν» και με το σ» το τραγούδι των τίτλων που τραγουδούσε μαζί με την Όλγα Σπανού. Δείτε το στο τέλος του βίντεο:

https://www.youtube.com/embed/F_aKjdruSPo

Η κάμερα του Epsilon τον συνάντησε στο πάρτυ που έγινε από τους φαν της Eurovision για την φετινή ελληνική αποστολή. «Καθένας πρέπει να προσπαθεί και να πραγματοποιεί το όνειρο του, όσο μακριά και αν είναι. Τα επόμενα χρόνια μετά τη δική μου συμμετοχή στη Eurovision η οργάνωση ήταν πάντα καλύτερη. Δεν ξέρω αν κάνει καλό στο παγκόσμιο τραγούδι η Eurovision, αλλά κατά κάποιο τρόπο είναι γιορτή» δήλωσε ο τραγουδιστής και σχετικά με την φετινή συμμετοχή με το Utopian Land ο ίδιος λέει ότι το τραγούδι του αρέσει καθώς είναι ιδιαίτερο.

Περισσότερα latest news »