Παύλος Ευαγγελόπουλος: Από την επιτυχία του «Ρετιρέ» στην απόλυτη σιωπή

Η λάθος κίνηση που τον έκανε να χάσει πολλά χρήματα

Τη χρυσή δεκαετία του '80 ήταν ένα από τα αρσενικά sex symbols της χώρας, με την ψαρωτική ματιά, τα ανοιχτά πουκάμισα, τα σηκωμένα μανίκια και το αινιγματικό χαμόγελο. Στα 53 του κάνει μια πιο ήρεμη ζωή και κάθε πρωί βγαίνει στο μπαλκόνι του σπιτιού του στο Φάληρο και μυρίζει θάλασσα.

Γιατί έχουμε να τον δούμε στην τηλεόραση εδώ και 14 χρόνια;

«Θέλω να κάνω τηλεόραση, αλλά δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή κάποια πρόταση. Ο κόσμος έχει την εντύπωση ότι έχω δουλέχει πολύ στην TV. Δεν ισχύει αυτό, ήταν απλώς οι επαναλήψεις των σειρών στις οποίες συμμετείχα πολλές. Δεν ξέρω γιατί έμεινα τόσο μεγάλο διάστημα εκτός τηλεόρασης, ξέρω όμως ότι σίγουρα γι' αυτό φταίει και η εποχή που είναι δύσκολη και ρευστή«, εξηγεί ο ηθοποιός στην Espresso και τη Φανή Πλατσατούρα.

Τελευταία φορά που τον είδαμε στην τηλεόραση ήταν το 2001 στην αισθηματική σειρά του ΑΝΤ1 «όσο υπάρχει αγάπη». Μετά αποφάσισε να δημιουργήσει ένα στέκι για φίλους, το Lobby στη Γλυφάδα. Το πρώτο -και τελευταίο του- επιχειρηματικό άνοιγμα αποδείχτηκε μια λάθος κίνηση που του κόστισε χρόνο, χρήμα και ανθρώπους. Και ύστερα, ξανά στροφή στο ελέυθερο θέατρο. Ο Παύλος Ευαγγελόπουλος δηλώνει γεμάτος, ολοκληρωμένος και κλείνει το μάτι πονηρά στη ζωή. Όπως έκανε στις βιντεοταινίες, στις οποίες κρατούσε σχεδόν πάντα τον ρόλο του καλού εραστή.