Ούρσουλα Βλάχου: Τι κάνει και πώς είναι σήμερα η μικρή Στέφανι από την σειρά «Η ώρα η καλή»;

Ούρσουλα Βλάχου

Δείτε όλα όσα είπε η Ούρσουλα Βλάχου.

Συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Φίλιππο Ηρειώτη έδωσε η Ούρσουλα Βλάχου, η οποία υποδυόταν την Στέφανι στη σειρά «Η ώρα η καλή». Η ηθοποιός μίλησε για το κλίμα στα γυρίσματα, τις αντιδράσεις του κόσμου, ενώ αποκάλυψε πως παντρεύτηκε και πρόσφατα απέκτησε ένα κοριτσάκι.

«Περνάγαμε πολύ ωραία στα γυρίσματα της σειράς. υπήρχε πολύ ωραίο κλίμα μεταξύ μας. Ο Πάνος Μιχαλόπουλος ήταν εξαιρετικός. Για έμενα κάθε ατάκα και κίνηση του ήταν ξεκαρδιστική. Έκανα φωτογραφίσεις και διαφημίσεις για παιδικά ρούχα από πολύ μικρή ηλικία. Στη συνεχεία έπαιξα στη σειρά «Μετράω στιγμές» με την Ελένη Ζιώγα και τον Στέλιο Μάινα. Μετά από αυτή τη σειρά προέκυψε η «Ώρα η καλή». Πέρασα από κάστινγκ και πήρα το ρολό της Στέφανι. Στο σχολείο υπήρχαν παιδιά που ήθελαν να μάθουν για τα γυρίσματα και το πως είναι από κοντά οι ηθοποιοί, υπήρχαν όμως και παιδιά που ήταν επιφυλακτικά. Τα παιδιά είναι γενικά πολύ αυστηροί κριτές. Θυμάμαι ότι με πλησίαζαν, μου ζητούσαν αυτόγραφα και εγώ ντρεπόμουν. Ήμουν πολύ μικρή και το θεωρούσα αστείο», είπε αρχικά η Ούρσουλα Βλάχου.

Η Ούρσουλα Βλάχου είπε στη συνέχεια: «Ο κόσμος που με συνάντα στο δρόμο μου λέει ότι δεν έχω αλλάξει καθόλου. Συνήθως με ρωτάνε: «από που σε ξέρω;» και εγώ ντρέπομαι να τους πω. Έχει τύχει να χάσω φίλους λόγω της δημοσιότητας που είχα εκείνη την εποχή. Δεν σε πλησιάζουν όλοι επειδή θέλουν να είναι φίλοι σου. Κάποιοι θέλουν κάτι απώτερο από εσένα, ίσως λίγη από τη δημόσια προβολή που έχεις, παίζοντας σε μία σειρά.

Τα γυρίσματα ήταν πολύωρα, άλλα για έμενα ήταν ξεκούραση, ήταν η χαρά μου. Μάθαινα τα λόγια μου στον δρόμο, την ώρα που με πήγαινε η μητέρα μου στα γυρίσματα. Μου άρεσε τόσο πολύ η διαδικασία, που συνήθως μάθαινα και τα λογία των άλλων ηθοποιών. Η πιο αστεία σκηνή που θυμάμαι είναι όταν με είδε ο Πάνος Μιχαλόπουλος αγκαλιά με τον Ορφέα Παπαδόπουλο, τον οποίο εγώ υποτίθεται ότι αποχαιρετούσα.

Ξαφνικά ο Πάνος Μιχαλόπουλος είπε “άσε κάτω την κόρη μου”, αρπάζει τον Ορφέα Παπαδόπουλο και τον πέταξε έξω από την πόρτα στο σκηνικό. Ο Ορφέας Παπαδόπουλος έπεσε κάτω εκείνη την ώρα και εγώ τελείως αυθόρμητα άρχισα να γελάω. Ήταν τόσο αστείο που τελικά την κρατήσαμε. Ο ρόλος μου στη σειρά είχε ένα μαϊμουδάκι. Την πρώτη μέρα που έφερα το μαϊμουδάκι στο σπίτι η Κάρμεν Ρουγγέρη, η Αριέττα Μουτούση και οι φίλες τους στη σκηνή ήταν σε παροξυσμό και ούρλιαζαν».

Κλείνοντας, η Ούρσουλα Βλάχου ανέφερε: «Αφού ολοκληρώθηκε η σειρά, τέλειωσα δραματική σχολή και στη συνέχεια συμμετείχα σε κάποια επεισόδια της σειράς “Κλεμμένα όνειρα”. Αργότερα συμμετείχα με τον Τόνι Σφήνο στην εκπομπή “Supermarket sweep”. Σήμερα, έχω παντρευτεί και πρόσφατα μάλιστα απέκτησα ένα κοριτσάκι».