Ο Λεζές επιστρέφει με ρόλο έκπληξη στην μικρή οθόνη

Δείτε αποσπάσματα από εμφανίσεις του θεατρικές και τηλεοπτικές

Χαρακτηριστικότερες από αυτές «Τα σαΐνια», «The κόπανοι», «Ο ποντικοκυνηγός» και «Πόντιος είμαι, ό,τι θέλω κάνω», ενώ συμμετείχε σε πολλές από τις βιντεοταινίες που μεσουρανούσαν την εποχή εκείνη.

Στο θέατρο τον είδαμε σε επιθεωρήσεις στο πλευρό άλλων κωμικών όπως ο Σωτήρης Μουστάκας και ο Κώστας Τσάκωνας. Το περασμένο καλοκαίρι περιόδευσε με το «Τι τους κοιτάτε ρε…» με τον Χάρρυ Κλυνν.

Δείτε τον σε ρόλο ταξιτζή το 2002 στο θέατρο ΠΕΡΟΚΕ:

Στη μικρή οθόνη οι εμφανίσεις του ξεκινούν παράλληλα με τις κινηματογραφικές. Το 1986 εμφανίζεται στη σειρά της ΕΡΤ2 «Μη μου γυρνάς την πλάτη» με τον Γιώργο Κωνσταντίνου και την Μίρκα Παπακωνσταντίνου. Η συνεργασία με τον Γιώργο Κωνσταντίνου συνεχίζεται και με το σίριαλ «Η αλεπού κι ο Μπούφος».

Δείτε αποσπάσματα από το «Μη μου γυρνάς την πλάτη»:

Αργότερα,  το 1993, θα τον δούμε στην κινηματογραφική μεταφορά του διηγήματος του Ι. Κονδυλάκη «Όταν ήμουν δάσκαλος» από την ΕΤ1. Ενώ στην ιδιωτική τηλεόραση τον είδαμε στη σειρά «Τηλεμπόρα» το 2004 με τον Απόστολο Γκλέτσο και την Θεοφανία Παπαθωμα.

Τώρα, αναμένεται να τον δούμε στην καινούρια σειρά του Mega «Κλινική περίπτωση», πρωταγωνιστής της οποίας θα είναι ο Γιάννης Μπέζος, τα γυρίσματα της οποιας αναμένεται να ξεκινήσουν μέσα στο Μάιο.

Σύμφωνα με το περιοδικό tvzapping ο Μάρκος Λεζές θα εμφανιστεί στην νέα σειρά, η διανομή της οποίας κλείνει σύντομα, ως… δήμαρχος.