Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου αγνώριστος!

Δημήτρης Αλεξάνδρου
Δείτε το γνωστό μοντέλο χωρίς μούσι.

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου έχει μείνει στη συνείδηση των περισσοτέρων ως το γοητευτικό μοντέλο με το μούσι. Δεν ήταν, όμως, πάντα έτσι. Και δεν εννοούμε πως δεν ήταν γοητευτικός, εννοούμε ότι δεν είχε πάντα μούσι.

Ο Δημήτρης θυμήθηκε τα πρώτα του επαγγελματικά ξεκινήματα και μοιράστηκε μια ανάμνησή του …χωρίς μούσι, με τους φίλους του στο Instagram. «Έτσι ακριβώς πριν 7 χρόνια ξεκίνησα το ταξίδι μου και εγώ στο χώρο της μόδας. Ευχαριστώ πολύ την μάνατζερ που εδώ και 7 χρόνια δουλεύουμε μαζί, που με πίστεψε και συνεχίζω και δουλεύω ακόμα. Σε ευχαριστώ πολύ @vassovn για όλα αυτά που έχουμε κάνει μαζί και άλλα τόσα ακόμα αν μας αξιώσει ο Θεός. Το μόνο που άκουγα είναι ότι δεν κάνω, το μόνο που έχω να σας πω είναι να κάνετε αυτό ακριβώς που πιστεύετε να έχετε στόχο και να μην βγείτε ποτέ απ αυτόν», έγραψε.

έτσι ακριβώς πριν 7 χρόνια ξεκίνησα το ταξίδι μου και εγώ στο χώρα της μόδας. ευχαριστώ πολύ την μάνατζερ που εδώ και 7 χρόνια δουλεύουμε μαζί που με πίστεψε και συνεχίζω και δουλεύω ακόμα σε ευχαριστώ πολύ @vassovn για όλα αυτά που έχουμε κάνει μαζί. και άλλα τόσα ακόμα αν μας αξιωσει ο θεός. το μόνο που άκουγα είναι ότι δεν κάνω, το μόνο που έχω να σας πω είναι να κάνετε αυτό ακριβώς που πιστεύετε να έχετε στόχο και να μην βγείτε ποτέ απ αυτόν #dimitrisalexandrou #dimitrisalexandrou #model #7 #vn

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης dimitris alexandrou (@dimitris_alexandrou) στις