Νότης Χριστοδούλου: Τι κάνει και με τι ασχολείται σήμερα;

Νότης Χριστοδούλου

«Το Fame Story μου άλλαξε τη ζωή μέσα σε μία νύχτα», λέει ο Νότης Χριστοδούλου.

Ο Νότης Χριστοδούλου έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τη Δέσποινα Καμπούρη και μίλησε για την εμπειρία του Fame Story, την απώλεια της μητέρας του και τη στροφή που πήρε η καριέρα του.

«Όλοι στο Fame Story ξύπναγαν 8 το πρωί κι εγώ στις 3 το μεσημέρι, γιατί ήξερα τι να κάνω στο επεισόδιο για να παίξει. Από σκηνογράφος έγινα τραγουδιστής. Δεν ήξερα τίποτα από τραγούδι, ήξερα πως να λανσάρω τον Νότη. Είχα ανάγκη την επιβεβαίωση, γι’ αυτό κέρδισα. Την πρώτη φορά που πήγα στα νυχτερινά κέντρα τραγουδούσα κιόλας», είπε αρχικά ο Νότης Χριστοδούλου.

Ο Νότης Χριστοδούλου είπε στη συνέχεια: «Με αναγνωρίζουν ακόμα στον δρόμο, δεν ένιωθα άβολα, το απολαμβάνω… Με φόβιζε η αναγνωρισιμότητα στην αρχή. Πριν 3 χρόνια μπήκα στο μετρό. Ήταν αναμενόμενο να δεχτούμε πόλεμο από καλλιτέχνες. Πήγαμε με τον Αντώνη Βαρδή σε συναυλία στον Βόλο, ανεβήκαμε στην σκηνή και όλοι φώναζαν το όνομά μου. Ο Βαρδής ήταν υποστηρικτικός».

Τι κάνει τώρα ο Νότης Χριστοδούλου; Όπως μαρτυρά κι ο ίδιος, γύρισε στην σκηνογραφία. Πλέον κάνει σκηνογραφία σε μεγάλες τραγουδίστριες, όπως την Νατάσα Μποφίλιου, την Δήμητρα Γαλάνη και την Ελευθερία Αρβανιτάκη. Προτού τον γνωρίσουμε στο Fame Story ήταν ο σκηνογράφος του Αντώνη Ρέμου.