Νάντια Αλεξίου: Η δημοσιογράφος που έγινε ναυαγοσώστρια

Νάντια Αλεξίου

Σημαντικό ρόλο στο να πάρει αυτή την απόφαση, έπαιξε και το ταξίδι που έκανε στη Μαδαγασκάρη, ως μέλος της παραγωγής του Nomads.

Οι πιο πολλοί γνώρισαν τη Νάντια Αλεξίου από την τηλεόραση και τον τηλεοπτικό σταθμό Alter, καθώς έχει γράψει χιλιόμετρα ως αστυνομική ρεπόρτερ. Λίγοι, ωστόσο, γνωρίζουν τη μεγάλη αγάπη της για το υγρό στοιχείο, που την έκανε να βρεθεί με σωσίβιο και σφυρίχτρα και να καλύπτει ως ναυαγοσώστρια ακτής, γνωστό ξενοδοχείο στο Καβούρι, μαζί με τον επίσης ναυαγοσώστη Δημήτρη Δαγκλή.

Νάντια Αλεξίου

«Το κολύμπι ήταν πάντοτε στη ζωή μου. Στην εφηβεία έκανα προπόνηση στο κολυμβητήριο. Στην ενήλικη ζωή μου συνδύαζα τις σπουδές με το κολύμπι. Στην πορεία, όμως, οι υποχρεώσεις και οι ρυθμοί της καθημερινότητας με έκαναν να το αφήσω», εξηγεί η δημοσιογράφος στην εφημερίδα Espresso και την Μαρία Μεϊμάρη.

Νάντια Αλεξίου

Σημαντικό ρόλο στο να αλλάξει κοσμοθεωρία η Νάντια Αλεξίου, έπαιξε και το ταξίδι που έκανε στη Μαδαγασκάρη, όπου πέρασε τρεισήμισι μήνες ως μέλος της παραγωγής του reality επιβίωσης Nomads. Αν και πλέον περνάει τουλάχιστον επτά ώρες στον πύργο, καθημερινά βρίσκει χρόνο να ενημερώνει το site της nantiareport.gr.