Ματούλα Ζαμάνη: Το άγνωστο πέρασμα από το «Παρά Πέντε» ως συνεργάτιδα της Αμαλίας

Ζαμάνη Αμαλία

Ήταν τελικά η τραγουδίστρια η περιβόητη Βιργινία Βόννη;

Τη Ματούλα Ζαμάνη την έχουμε συνηθίσει να εμφανίζεται σε πιο εναλλακτικούς χώρους και να δημιουργεί μία μοναδική παρεΐστικη ατμόσφαιρα με το κοινό χάρη στα τραγούδια και την ενέργειά της. Η εικόνα της είναι συνδυασμένη με καλοκαιρινά φεστιβάλ σε νησιά, χαλαρή διάθεση και όμορφες μελωδίες.

Παρ’ όλα αυτά, στα πρώτα της βήματα στον καλλιτεχνικό χώρο, η Ματούλα Ζαμάνη είχε τη χαρά να κάνει ένα σιωπηλό πέρασμα από την επιτυχημένη σειρά του MEGA «Στο Παρά Πέντε», η οποία αυτές τις ημέρες προβάλλεται σε επανάληψη, σημειώνοντας για άλλη μια φορά εξαιρετικές τηλεθεάσεις.

Πιο συγκεκριμένα, η γνωστή τραγουδίστρια υποδύθηκε μία μουσικό στην ορχήστρα του νυχτερινού κέντρου στο οποίο – σύμφωνα πάντα με το σενάριο του Γιώργου Καπουτζίδη – εμφανιζόταν η Αμαλία (Ζέτα Μακρυπούλια). Έτσι, στο επεισόδιο #47, εκεί όπου η Αμαλία κάνει πρεμιέρα στο μαγαζί, βλέπουμε τη Ματούλα Ζαμάνη να κάθεται μαζί με την ορχήστρα, συνοδεύοντας το… πρώτο όνομα στο πρόγραμμα.

Βέβαια, η πρώτη εμφάνισή της στη σειρά ήταν λίγα επεισόδια πριν, όταν η τηλεοπτική Αμαλία έκανε πρόβες στην πίστα του ίδιου νυχτερινού κέντρου, με τον Φώτη (Αργύρης Αγγέλου) και την Αγγέλα (Αγγελική Λάμπρη) να παρακολουθούν από το τραπέζι έκπληκτοι.

Μάλιστα, η Ματούλα Ζαμάνη αναγράφεται κανονικά και στους τίτλους του συγκεκριμένου επεισοδίου.

Λέτε τελικά η Ματούλα Ζαμάνη να ήταν η περιβόητη Βιργινία Βόννη;