Μαρίτα Γαγάνη: Τι κάνει σήμερα η μικρή Λυδία από τους «Λατρεμένους μου γείτονες»

Μαρίτα Γαγάνη

Δείτε όσα είπε η Μαρίτα Γαγάνη σε τηλεοπτική της συνέντευξη.

Συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και την Εύη Λεπενιώτη έδωσε η Μαρίτα Γαγάνη. Η νεαρή ηθοποιός, που έπαιζε τη Λυδία στη σειρά «Λατρεμένοι μου γείτονες», αποκάλυψε άγνωστες λεπτομέρειες από τότε.

«Ο ρόλος στη σειρά “Λατρεμένοι μου γείτονες” προέκυψε μέσω ενός casting που πήγα από το πρακτορείο που ήμουν. Το κλίμα στα γυρίσματα ήταν πολύ καλό και μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Τα γυρίσματα γίνονταν μετά το σχολείο μου. Έτρωγα μέσα στο αυτοκίνητο γιατί έκανα 1 ώρα απόσταση για να πάω.

Το αγαπημένο μου ήταν όταν με έντυναν και μου έφτιαχναν τα μαλλιά. Στα διαλείμματα διάβαζα και έπαιζα με τα αλλά παιδιά. Ήταν οι φίλοι μου και είχαμε ταιριάξει πολύ με την Νεφέλη Κανάκη (Μπέτυ) και τον Δημήτρη Νταούλη (Μιχαλάκη).

Θυμάμαι πολύ έντονα ένα γύρισμα που είχαμε κάνει σε λούνα παρκ. Είχα ξεχάσει ότι γράφουν οι κάμερες και με σκούντηξε ο Δημήτρης Νταούλης. Με την Ράνια Σχίζα είχαμε ιδιαίτερη σχέση. Ήταν πολύ καλή και την αγαπούσα. Το ίδιο και με τον Χρήστο Σιμαρδάνη», είπε η Μαρίτα Γαγάνη.

Σχετικά με το τι κάνει σήμερα, η Μαρίτα Γαγάνη ανέφερε: «Έδωσα πανελλήνιες αλλά σκεφτόμουν πάντα την υποκριτική. Δεν ήταν το όνειρο μου από μικρή, το κατάλαβα όταν έπαιζα στη σειρά “Φαμίλια”. Σπουδάζω διοίκηση τουρισμού παράλληλα με την υποκριτική».