Μαρία Παλαιολόγου: Η Νίτσα από το «Κωνσταντίνου και Ελένης» έχει μεγάλο παράπονο

Μαρία Παλαιολόγου

Πως είναι σήμερα η ηθοποιός Μαρία Παλαιολόγου;

‘Ύστερα από πολλά χρόνια, η Μαρία Παλαιολόγου που γνωρίσαμε τηλεοπτικά μέσα από το ρόλο της «Νίτσας» στο σίριαλ «Κωνσταντίνου και Ελένης» μίλησε στο Αυτό είναι Σαββατοκύριακο και τη δημοσιογράφο Μαρία Ζούγρα. Από το σπίτι της στα Πατήσια, η ηθοποιός εξέφρασε το παράπονο της για προτάσεις που δεν ήρθαν μετά την συμμετοχή στην επιτυχημένη σειρά.

Πιο συγκεκριμένα, η Μαρία Παλαιολόγου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «δυστυχώς σήμερα τον χρόνο μου δεν τον περνάω ευχάριστα, γιατί έχω πολύ καιρό να παίξω και μου αρέσει να παίζω. Μάλλον πλήττω. Αναρωτιέμαι γιατί δεν με καλούν… Δεν είμαι μέσα στα κυκλώματα και έπειτα δεν είμαι καμιά ωραία γυναίκα, ψηλή. Κοιτάνε την ομορφιά νομίζω πρώτα».

«Έχω πατρική περιουσία, χωρίς να είμαι πλούσια, αλλά τα βγάζω πέρα οικονομικά. Είχα καλό πατέρα και μου άφησε περιουσία. Τον αγαπούσα πάρα πολύ, ήταν καλός και εδιαφερόταν για μένα πάρα πολύ. Σήμερα, όμως, δεν έχω κανέναν να ενδιαφέρεται για μένα» τόνισε η Μαρία Παλαιολόγου ξεσπώντας σε δάκρυα.

«Έχει τύχει να με παρενοχλήσουν και μένα και πάρα πολύ μάλιστα. Επί σκηνής σου έπιαναν τον πωπό σου, ε, το βούλωσα… Τι να έκανα… Άλλαξα θέατρο και έφυγα. Ήταν μόλις είχα αρχίσει, ήμουν δειλή και φοβόμουν» συμπλήρωσε η ηθοποιός στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του OPEN. «Άρεσα στο «Κωνσταντίνου και Ελένης» και είπε η κα. Χατζησοφιά ότι θα με φωνάξει ξανά αλλά δεν με φώναξε. Έχω πάρα πολλά παράπονα. Δεν βαριέσαι, έτσι είναι η ζωή μου