Μάνος Τσαγκαράκης: Ο μικρός Δημήτρης από το Νησί θυμάται ιστορίες από τη σειρά

Μάνος Τσαγκαράκης

Δείτε όλα όσα είπε ο Μάνος Τσαγκαράκης.

Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Φίλιππο Ηρειώτη έδωσε  συνέντευξη ο Μάνος Τσαγκαράκης. Ο μικρός «Δημήτρης» που έκλεψε τις εντυπώσεις στο Νησί θυμήθηκε άγνωστες ιστορίες από τη σειρά.

«Όσο περνούσε ο καιρός έβλεπα την ανταπόκριση και την αγάπη του κόσμου και καταλάβαινα ότι κάτι έκανα καλά. Έκαναν κάστινγκ από την παράγωγη της σειράς ,γιατί ήθελαν ντόπια παιδιά να παίξουν στο Νησί. Οι συντελεστές πήγαιναν και έτρωγαν στο εστιατόριο της νονάς μου και κάπως έτσι έμαθε εκείνη για το κάστινγκ που γινόταν. Ο κόσμος με αναγνώριζε, με σταματούσε στο δρόμο και μου έλεγε συγχαρητήρια και ότι είμαι πολύ καλός.

Μία φορά μου είχε πει ένας κύριος ότι χάρη σε εμένα και σε μία ατάκα που έλεγα στη σειρά κατάφερε να «ρίξει» μία κοπέλα! Η ατάκα μου «αντίο κυρία» άρεσε πολύ στην κοπέλα, ήταν συναισθηματικά δεμένη με αυτή και έτσι εξελίχθηκε η σχέση της με τον κύριο που μου το είπε. Τα παιδιά στο σχολείο μου, μου έλεγαν συγχαρητήρια ή μερικές φορές έλεγαν ότι δεν είμαι πολύ καλός για να με πειράξουν».

Ο Μάνος Τσαγκαράκης είχε γνωρίσει τη συγγραφέα του «Νησιού», Βικτόρια Χίσλοπ, ενώ με την Κατερίνα Λέχου είχε τα περισσότερα γυρίσματα. Μπορεί να μην έχουν κρατήσει ιδιαίτερες επαφές, αλλά θυμάται πως περνούσαν καλά στα γυρίσματα.

«Για τις ανάγκες των γυρισμάτων έπρεπε να κουρευτούμε και να έχουμε όλοι κοντό μαλλί. Η Καλλίστη Μπερταχά  που υποδυόταν την «Ηλέκτρα» είχε μακρύ μαλλί κανονικά. Μία μέρα μπήκα στο δωμάτιο που μας ετοίμαζαν και την είδα να έχει πιάσει αγκαλιά τη μητέρα της και να κλαίει. Τα μαλλιά της ήταν κοντοκουρεμενα και κατάλαβα ότι δεν της άρεσαν, αλλά τελικά τα συνήθισε.

Υπήρχαν κάποιες δραματικές σκηνές που ήταν δύσκολες να τις γυρίσω, τις περισσότερες φορές όμως μου έβγαιναν φυσικά. Σε μερικές σκηνές χρειάστηκε να επέμβουν από την παράγωγη για να μου βάλουν στα μάτια κάτι ώστε να μπορέσω να κλάψω», είπε ο Μάνος Τσαγκαράκης.

Μετά το «Νησί» ο Μάνος Τσαγκαράκης συμμετείχε στην ταινία «Ο Θεός αγαπά το χαβιάρι» του Γιάννη Σμαραγδή κι έπειτα στη σειρά «Καρτ Ποστάλ», η οποία βασίζεται σε μυθιστόρημα της Βικτόρια Χίσλοπ, ενώ πλέον τον βλέπουμε στον «Σασμό». Ακόμη, συμμετείχε και στη σειρά «Μία νύχτα του Αυγούστου», που αποτελεί συνέχεια του «Νησιού».

«Δεν έχω αφήσει τελείως την υποκριτική. Είναι κάτι που μου αρέσει, αλλά περισσότερο ως χόμπι και όχι ως κύριο επάγγελμα. Καλώς ή κακώς όταν είσαι ηθοποιός δεν έχεις πάντα δουλειά, εγώ προτιμώ να έχω κάτι πιο σταθερό», είπε επίσης ο Μάνος Τσαγκαράκης.