Κορίνα Δαμουλιάνου: Η μικρή του Πάτερ Ημών και τα λόγια του Κώστα Καρρά… [video]

Κορίνα Δαμουλιάνου

Με τι ασχολείται σήμερα η Κορίνα Δαμουλιάνου; Οι άγνωστες πτυχές της πορείας της...

Η Κορίνα Δαμουλιάνου, η μικρή κόρη του Κώστα Καρρά στην επιτυχημένη σειρά Πάτερ Ημών είχε κλέψει τις καρδιές όλων με τον αυθορμητισμό της.  Σήμερα έχει αφήσει πίσω της την υποκριτική, χωρίς να την εγκαταλείπει οριστικά και ασχολείται ενεργά με την πολιτική. Είναι δημοτική σύμβουλος στην Καλλιθέα, πρόεδρος πρωτοβάθμιας σχολικής επιτροπής και τομεάρχης της ΟΝΝΕΔ στις ειδικές πληθυσμιακές ομάδες. Η ενασχόληση της με τα κοινά ξεκινά χρόνια πριν καθώς ήταν εθελόντρια σε πολλούς συλλόγους.

[dfp_ads id=236982]

«Ήταν πολύ όμορφα στο Πάτερ Ημών. Παίζει πολύ ρόλο το σπίτι. Όταν στο σπίτι ήταν για εμάς κάτι φυσιολογικό κι ότι κάτι εξαιρετικό ή κάτι για να την «ψωνίσουμε» μπόρεσα και είχα τις ισορροπίες μου και το αντιμετώπιζα πολύ φυσιολογικά» λέει η Κορίνα Δαμουλιάνου για εκείνη την εποχή.

Ο Κώστας Καρράς

«Αυτό που βλέπετε στην τηλεόραση. Ήταν πραγματική η αγάπη του. Ήταν σαν δεύτερος μπαμπάς μου. Ότι βλέπετε στην τηλεόραση δεν είναι ψεύτικο και για αυτό το σίριαλ είχε επιτυχία. Και η Ελένη Μενεγάκη. Όλοι οι συντελεστές ήταν ξεχωριστοί. Είναι μια ηλικία που κανένας άνθρωπος δεν θα μπορούσε να πειράξει ένα παιδί να του κάνει κακό, οπότε για μένα είναι όλα όμορφα. Έχω ζήσει την αγνή πλευρά της τηλεόρασης. Είχα το ταλέντο να τα παθαίνω γρήγορα τα λόγια. Ο Κώστας Καρράς μου έλεγε να είμαι ο εαυτός μου, να είμαι αυθόρμητη και ό,τι ευκαιρίες μου έρθουν να τις αρπάξω. Μου είχε πει να μην παρατήσω τα καλλιτεχνικά, αλλά και να ασχοληθώ με την πολιτική. Και κοίτα τώρα πως έγινε και πιάσαν όλα τα λόγια του.»

Οι σπουδές της στο θέατρο

Σπούδασα υποκριτική, τελείωσα, βραβεύτηκα. Τελείωσα την σχολή του Βασταρδή, πήγα στο Λονδίνο στη RADA έκανα εξειδίκευση πάνω στον Σαίξπηρ, διαφημίσεις, μεταγγλωτίσεις, θέατρο. Είμαι πολύ χαρούμενη που μου δόθηκε αυτή η ευκαιρία και είχα αυτή την αναγνωρισιμότητα σαν το πρώτο παιδάκι που έπαιξε τηλεόραση και θέατρο. Που δεν σημαίνει αυτό ότι πάντα στη ζωή σου θα σε ακολουθεί. Νομίζω ότι είμαι μικρή ακόμα, οι ευκαιρίες μπορεί να έρθουν. Αλλά πρέπει όταν βλέπεις ότι κάτι σταματάει ή ότι δεν σε πηγαίνει. μην το πιέζεις.