Κωνσταντίνος Θαλασσοχώρης: «Με εντόπισαν μέσα στο αυτοκίνητο και κόντεψαν να το γυρίσουν ανάποδα»

Κωνσταντίνος Θαλασσοχώρης

"Ήμουν φοβισμένος" παραδέχεται ο Κωνσταντίνος Θαλασσοχώρης.

Ο Κωνσταντίνος Θαλασσοχώρης, που γνωρίσαμε πριν από πολλά χρόνια μέσα από το Fame Story, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» το μεσημέρι του Σαββάτου στον Alpha. Μάλιστα, ο τραγουδιστής αναφέρθηκε τόσο στη διαχείριση της ξαφνικής δημοσιότητας εκείνο το πρώτο διάστημα όσο και στις συζητήσεις για να βρεθεί στον νέο κύκλο του τάλεντ σόου.

Πιο συγκεκριμένα, ο Κωνσταντίνος Θαλασσοχώρης εξομολογήθηκε πως «η δική μου συμμετοχή ήταν μια έκθεση στο κοινό σε ένα μαζικό μέσο. Από εκείνη τη φορά που κάποιος κάνει κάτι για οποιοδήποτε λόγο και ξαφνικά μπορεί να είναι στη δουλειά του πιο αναγνωρίσιμος, πρέπει να το διαχειριστεί και να πάει παρακάτω. Μια στιγμή ήταν».

«Θυμάμαι πως κάποια στιγμή ήμουν στο Αγρίνιο και με εντόπισαν θαυμαστές μέσα στο αυτοκίνητο μου. Κόντεψαν να το γυρίσουν ανάποδα! Κι εγώ ήμουν φοβισμένος μέσα σε αυτό».

«Κάποια στιγμή θα δω το νέο Fame Story, εννοείται, γιατί θέλω να ακούσω νέα πράγματα. Έτσι κι αλλιώς. Προσπάθησα κιόλας να έχω κάποιο ρόλο σε αυτό, να πω την αλήθεια. Ήθελα πάρα πολύ να βρεθώ εκεί κοντά. Κάναμε κάποιες πολύ μικρές συζητήσεις αλλά δεν θα έλεγα ότι προχώρησαν ιδιαίτερα» συμπλήρωσε, ακόμα, ο Κωνσταντίνος Θαλασσοχώρης στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Ναταλίας Γερμανού στον Alpha.