Κατερίνα Λάσπα – Θα επιστρέψει στην TV;

Η αλήθεια είναι ότι η Κατερίνα Λάσπα με το «STAR Καφέ» έκανε πολύ υψηλότερα νούμερα από τον τότε μέσο όρο του σταθμού, ποτέ όμως δεν κατάφερε να απειλήσει τα ποσοστά του «Πρωινού Καφέ» που τότε άγγιζαν μέχρι και το 50%. Έτσι μετά από δύο σεζόν η εκπομπή κατέβασε ρολά, ωστόσο η Κατερίνα είχε γίνει ήδη διάσημη λόγω της σχέσης της με τον σκηνοθέτη Στέφανο Σαρτίνι.

Μετά από κάποιες σεζόν αναλαμβάνει τον δεύτερο κύκλο του «Bar» στο MEGA με απογοητευτικά αποτελέσματα και έτσι μεταναστεύει στην Κύπρο για την παρουσίαση του «Super Bingo»στο ΡΙΚ. Έκτοτε αγνοείται…

Και εδώ συμβαίνει το εξής παράδοξο: Μπορεί να είναι χρόνια εκτός τηλεόρασης συχνά πυκνά όμως, φιγουράρει στα περιοδικά. Η σχέση της με τον επιχειρηματία νυχτερινών κέντρων Νεκτάριο Νικολόπουλο και στη συνέχεια ο γάμος τους και η γέννηση του μωρού έφεραν και πάλι την Κατερίνα στην πρώτη γραμμή της lifestyle επικαιρότητας. Απομένει η τηλεοπτική της επιστροφή που έχει καταντήσει λίγο γεφύρι της Άρτας, καθώς αρκετές φορές την έχει προαναγγείλει και άλλες τόσες την αναβάλει..