Η φωτογραφία με την εντυπωσιακή μεταμόρφωση της ηθοποιού!

Ανάρτησε η ίδια πως ήταν και πως έγινε...

Η φωτογραφία που ανάρτησε η ηθοποιός Davinia Taylor εντυπωσίασε τους διαδικτυακούς της φίλους και θαυμαστές. Ο λόγος η μεταμόρφωση της, από μια γυναίκα με παραπανίσια κιλά σε μια γυναίκα άκρως γυμνασμένη και λεπτή.
Η 40 ηθοποιός του Hollyoaks ανάρτησε μια φωτογραφία του σώματος της με το πριν και το μετά της προσπάθειας της στο ίδιο σκηνικό και πόζα. Κι αν πριν ήταν ντυμένη με κοντομάνικο μπλουζάκι και βερμούδα, τώρα αρκετά ικανοποιημένη με τη φιγούρα της η μητέρα 4 παιδιών πόζαρε με το μπικίνι της.

«Κοιτούσα παλιές φωτογραφίες των παιδιών όταν βρήκα αυτό το μικρό διαμάντι. Είχε τραβηχτεί όταν ακόμα αγνοούσα τις επιπτώσεις που είχε το φαγητό στο κορμί μου. Δεν είχα μόνο περισσότερα κιλά, αλλά και τεράστια κατακράτηση και φλεγμονή και δεν είχα ιδέα για την εντερική υγεία και πώς να χρησιμοποιήσω τα γονίδια μου και τα βάρη για να φτιάξω το κορμί μου και να αδυνατίσω… σκεφτόμουν πως θα παχύνω κι άλλο. Σκεφτόμουν (είχα αποφασίσει) ότι δεν μπορούσα να τρέξω εξαιτίας μιας κακής εμπειρίας . Σκέφτηκα να το μοιραστώ μαζί σας μιας και λατρεύω τα «τότε και τώρα» έγραψε η ηθοποιός.

Was just going through old pictures of the kids when I came across this little gem !!! Taken when I was oblivious to the impact food had on my body. Not only fatter but huge water retention and inflammation 💧💧💧I had no idea about gut health or how to use my genetics or using weights to sculpt and slim down ….I figured I’d get bigger!!!!!!. I thought (decided) I couldn’t run due to one bad cross country experience in fourth year !!!!!🏃‍♀️ Anyway thought I’d share as I love a before and after !! 😂😂😂😂……..#nofilter #beforeandafter #weighlosstransformation #guthealth #inflammation #waterretention #scruffyknot

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Davinia Taylor (@daviniataylor) στις