Γιούλη Ηλιοπούλου: Τι κάνει σήμερα η όμορφη ηθοποιός;

Δείτε όσα είπε στο ΦΜ Live.

Η όμορφη ξανθιά που έγινε ευρέως γνωστή μέσα από την εκπομπή «Λογοδοσμένοι» αλλά και το ρόλο της στη σειρά του Νίκου Φώσκολου «Καλημέρα ζωή», μίλησε στο ΦΜ LIVE για την αποχή της από την τηλεόραση, τις τηλεοπτικές κόντρες, αλλά και την έντονη κριτική που δέχτηκε στο θέατρο.

«Έκανα πολύ τηλεόραση. Έφυγα πάνω στην επιτυχία μου, μου έκανα πολύ μεγάλα νούμερα, σταμάτησα, ήθελα να επιστρέψω στο σπίτι μου που ήταν το θέατρο. Είχα τα θέλω μου κι εγώ, ήθελα να κάνω φεστιβάλ, τα έκανα, πήγαν πολύ ωραία. Οι «Λογοδοσμένοι» ήταν η αιτία που έγινα πολύ γνωστή στον κόσμο. Ήταν μία εκπομπή που είχε κάνει μία εκπομπή που είχε κάνει πολύ μεγάλη επιτυχία στο εξωτερικό, δεν ήμασταν και πρωτοπόροι.»

Η κόντρα με την Πάνια: «Ήταν αναπόφευκτο αυτό, δεν γινόταν, αφού ήμασταν απέναντι. Ήμουν εγώ στον ΣΚΑΪ, ήταν εκείνη στο STAR, τις ίδιες ώρες περίπου. Πώς να το αποφύγεις αυτό; Και όλοι κοιτούσαν τα νούμερα. Νομίζω και αυτή είχε μεγάκη επιτυχία τότε και εμείς» λέει η ηθοποιός, η οποία σήμερα ασχολείται με παιδικές παραστάσεις.

https://www.youtube.com/embed/UpaguBhsBVE