Γιώτα Καρούνου: Πώς είναι σήμερα η παίκτρια του BAR; Το «καρφί» για τη Μαίρη Γεώρτση

Γιώτα Καρούνου

Τι λέει για τον νικητή του BAR Ανδρέα Παρασκάκη και το περιβόητο «τσουτσέκι» της Μαργαρίτας;

Η Γιώτα Καρούνου συστήθηκε στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από το reality του ΜEGA, BAR. Από τότε έχουν περάσει 15 χρόνια και η Γιώτα ασχολείται με εκείνο που ήταν το όνειρο της, την διακόσμηση και ζει στην Σπάρτη.

«Αποφάσισα να πάρω μέρος στο Survivor πιστεύοντας ότι κάτι καλό θα συμβεί επαγγελματικά. Μου βγήκε σε καλό» λέει η Γιώτα Καρούνου, η οποία απάντησε για το περιβόητο χαρτάκι «καρφώνοντας» και την Μαίρη Γεώρτση και την Σοφία με τον τρόπο της…

[dfp_ads id=236982]

«Το είδα το χαρτί. Δεν είδα τι έγραφε. Η Σοφία επικαλέστηκε τότε ότι της είπε για να με βγάλει σε ψηφοφορία. Αυτό έγινε σε διάδρομο που δεν έγραφαν οι κάμερες και δεν είχαμε ούτε μικρόφωνα. Έτσι δημιουργήθηκε όλο αυτό, το οποίο μπορεί να ήταν και στο μυαλό της, δεν ξέρω. Δεν ήμασταν κοντά με την Μαίρη. Γενικότερα η Μαίρη ήταν ένας άνθρωπος που ήταν απόμακρη από όλους.

Δεν είχαμε τσακωθεί, ούτε είχαμε λογοφέρει η μία με την άλλη, πέρα από εκείνο το κομμάτι, όπου όταν συναναστρεφεσαι ή μιλάς στο τηλέφωνο και σου λέει ο άλλος «Βγήκε η Μαίρη και είπε για σένα…». Παίζει πολύ μεγάλο ρόλο, όταν συμβαίνει κάτι η παραγωγή που την ώρα που βράζει ο θυμός σου θα σε τραβήξει για να πεις κάτι να κάνεις νούμερα.»

Δείτε ακόμα στο βίντεο τα σχόλια της για τον νικητή Ανδρέα Παρασκάκη και το περιβόητο «τσουτσέκι» της Μαργαρίτας.

Δείτε εδώ περισσότερα για τους παίκτες του reality BAR!