Γιώργος Ματαράγκας: Γιατί δεν τον βλέπουμε στην τηλεόραση;

Όσα λέει ο ίδιος!

 Ο Γιώργος Ματαράγκας πρωταγωνίστησε σε σίριαλ, σε βιντεοκασσέτες και σε κινηματογραφικές ταινίες της δεκαετίας του '80 που άφησαν εποχή, όπως «Σατανάδες στα θρανία» και «Φυλακές ανηλίκων». Στο δρόμο κυκλοφορούσε με δυσκολία, αφού ορδές από θαυμάστριες των κυνηγούσαν για ένα αυτόγραφο, έγραφαν τα περιοδικά της εποχής, καθώς τα γαλανά του μάτια ξετρέλαιναν τα κορίτσια. Υπήρξε ο μακροβιότερος ηθοποιός στις καθημερινές σειρές του Νίκου Φώσκολου «Λάμψη» και «Καλημέρα Ζωή» αφού έπαιξε από το πρώτο εώς και το τελευταίο επεισόδιο, για 15 συνεχή χρόνια, υποδυόμενος τον υποπλοίαρχο Ευθύμη και τον Πάρη αντίστοιχα.

Δείτε εδώ όσα είχε ο ηθοποιός πει σε πρόσφατη συνέντευξη του στην Ναταλία Γερμανού!

Όλα αυτά γίνονταν με σκληρή δουλειά και πολύ διάβασμα όπως λέει ο ίδιος στην εφημερίδα Espresso και στην Δήμητρα Δάρδα όπου εκμυστηρεύεται: «Στα τριάντα πέντε χρόνια καριέρας μου δεν έλειψα από το σανίδι ούτε μία ημέρα, είτε ως ηθοποιός είτε ως σκηνοθέτης ή παραγωγός. Αυτό είναι το σημαντικό για εμένα και ότι ότι απέχω από την τηλεόραση. Την έζησα για δεκαπέντε χρόνια με εντατικό διάβασμα και καθημερινά 12ωρα γυρίσματα στις σειρές του Νίκου Φώσκολου και κέρδισα χρήματα, ένσημα και αναγνωρισιμότητα. Όμως κράσαρε ο …σκληρός μου δίσκος και έπρεπε να ηρεμήσω. Τώρα, εννέα χρόνια μετά, θα ήθελα να γυρίσω – και θα γυρίσω – στην τηλεόραση».

Παράλληλα με την υποκριτική είχε και ενεργό πολιτική δράση, ενώ το 2010 παντρεύτηκε για τρίτη φορά και απέκτησε ένα αγοράκι τον Χάρη.