Γιάννης Παπαδόπουλος: «Ποτέ δεν είδα την δημοσιογραφία αφ’ υψηλού»

Γιάννης Παπαδόπουλος

"Αυτά τα χρόνια δεν μπορώ να πω ότι μου έλειψε η τηλεόραση..."

Ύστερα από μεγάλο χρονικό διάστημα, ο Γιάννης Παπαδόπουλος παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην Τίνα Μεσσαροπούλου και την κάμερα του «Happy Day». Ο γνωστός δημοσιογράφος μίλησε για την 8ετή τηλεοπτική του απουσία και την επιστροφή του μέσα από τη συχνότητα του Blue Sky.

«Έκλεισα έναν μεγάλο και σημαντικό κύκλο τότε στον ΑΝΤ1 από τον οποίο έχω πάρα πολύ καλές αναμνήσεις γιατί το μεγαλύτερο μέρος της τηλεοπτικής μου σταδιοδρομίας το έκανα εκεί. Ήταν όμως η ώρα να κάνω και άλλα πράγματα» παραδέχθηκε ο Γιάννης Παπαδόπουλος.

«Αυτά τα χρόνια δεν μπορώ να πω ότι μου έλειψε η τηλεόραση γιατί, όταν είσαι σε δράση και κάνεις διαφορετικά πράγματα, δεν πλήττεις και δεν έχεις τον χρόνο να σου λείψει εκείνο που προσωρινά αφήνεις» πρόσθεσε ο δημοσιογράφος. «Άλλωστε πάλι είμαι στην τηλεόραση».

«Ποτέ δεν είχα το άγχος του αέρα, όπως λέμε. Το όποιο άγχος έχει να κάνει με το περιεχόμενο της δουλειάς που κάνεις» ανέφερε χαρακτηριστικά. «Υπήρξαν προτάσεις αυτά τα χρόνια και μάλιστα κάποιες ήταν και πίσω από το γυαλί σε μεγάλους τηλεοπτικούς σταθμούς αλλά προφανώς δεν ήταν κατάλληλη η στιγμή κάθε φορά που προέκυπτε κάτι τέτοιο».

Όσον αφορά το γεγονός πως επιλέγει να επιστρέψει στην τηλεόραση, τώρα, με την πολιτική εκπομπή «Παρεμβάσεις» σε ένα μικρότερης εμβέλειας κανάλι, ο Γιάννης Παπαδόπουλος σχολίασε: «Δεν υπήρξε κανένας δισταγμός. Ποτέ δεν είδα την δημοσιογραφία αφ’ υψηλού ή ποτέ δεν έβαλα όρια που έχουν να κάνουν με το μέγεθος ενός μέσου. Σημασία έχει να μπορείς να κάνεις τη δουλειά σου σωστά».