Γαλήνη Τσεβά: Τι κάνει σήμερα η ηθοποιός;

«Ακόμη δεν μπορώ να πιστέψω ότι έχει φύγει ο Σάκης» λέει η ηθοποιός

Ήταν η Σόφη στο «Dolce Vita», η Ζέτα στο «Δέκα Λεπτά Κήρυγμα» και η Βούλα στο Kings of Mykonos. Η Γαλήνη Τσεβά φωτογραφήθηκε μαζί με την 25χρονη κόρη της για το περιοδικό Like και μίλησε στον Πάνο Ζόγκα για τις επιτυχιες στην τηλεόραση αλλά και τους  ανθρώπους που τις λείπουν.

«Ζούμε σε περίεργες εποχές και όλοι προσπαθούμε να επιβιώσουμε. Το ίδιο κι εγώ. Είμαι σε μια φάση οργάνωσης όλων: Του χειμώνα, της ντουλάπας μου, της ζωής μου, όλψν. Αυτό το διάστημα ασχολούμαι με το Φερμουάρ της Μανίνας Ζουμπουλάκη και με το El Convento De :’ Arte της Πέμης Ζούνη» λέει η ηθοποιός.Αλήθεια πως βλέπεις τον εαυτό σου στις επαναλήψεις;

Τις χαζέυω, θυμάμαι τις καλές στιγμές, τις άσχημες και άλλες φορές απορώ πότε τα έζησα όλα αυτά. Βλέπω όλους αυτούς με τους οποίους συνεργάστηκα σαν δικούς μου ανθρώπους και μερικοί μου λείπουν.

Όπως;

Όπως ο Σάκης Μπουλάς, με τον οποίο δουλέψαμε μαζί τέσσερα χρόνια στο Δέκα Λεπτά Κήρυγμα. Ακόμη δεν μπορώ να πιστέψω ότι έχει φύγει. Νομίζω ότι είναι γύρω μας. Είναι στενάχωρο πια όταν βλέπω τις επαναλήψεις της σειράς.

Τι βλέπεις στην τηλεόραση;

Ό,τι μου κινεί το ενδιαφέρον και -εννοείται ότι – δεν με προσβάλλει, δεν με υποτιμάει και δεν με κοροϊδεύει ως θεατή. Γενικά εκπομπές και σίριαλ από λίγο, για να ξέρω τι γίνεται, τι παίζει, να έχω μια εικόνα για την τηλεόραση, που είανι κομμάτι της δουλειάς μου και βέβαια ταινίες. Για το Διαδίκτυο δεν με ρώτησες, οπότε δεν αναφέρομαι.

Οικονομικά πως τα βγάζεις πέρα;

Δεν τα βγάζω πέρα. Έχω στεγαστικό δάνειο και πολλά αλλά δάνεια σε πολλές τράπεζες. Υποχρεώσεις που συνεχώς τρέχουν, τράπεζες να με παίρνουν κάθε μέρα τηλέφωνο και να μου σπάνε τα νεύρα και γενικά ό,τι περνάμε όλοι μας. Από την άλλη, δεν μου αρέσει να κλαίγομαι. Θέλω να πιστεύω πως θα τα καταφέρω. Είμαι αισιόδοξη ως άνθρωπος.