«Είχα κάνει δοκιμαστικό μαζί με τον Νίκο Χατζηνικολάου για το πρώτο δελτίο του Mega, αλλά…»

Νίκος Χατζηνικολάου

"Την πήγα την κασέτα στον αείμνηστο Χρήστο Λαμπράκη και λέει..."

Ο Αντώνης Λιάρος, πρόσωπο που συνδέθηκε πολλά χρόνια με τα δελτία ειδήσεων του Mega, τα τελευταία χρόνια ζει μια πιο ήσυχη ζωή στο Λαύριο, όπου έχει και το δικό του κτήμα. Η Τίνα Μεσσαροπούλου πήρε συνέντευξη από τον γνωστό δημοσιογράφο, για το Happy Day, κι εκείνος είχε πολλά ενδιαφέροντα πράγματα να πει… Όπως για το δοκιμαστικό που είχε κάνει για το πρώτο δελτίο στο Mega.

«Είχα κάνει δοκιμαστικό μαζί με τον Νίκο Χατζηνικολάου και τους υπόλοιπους για το πρώτο δελτίο του Mega, όταν ξεκίνησε ο σταθμός. Εκείνη την εποχή το παρουσιαστικό μου, δεν ταίριαζε με τηλεοπτικό πρόσωπο, είχα μακριά μαλλιά, μούσια… Την πήγα την κασέτα στον αείμνηστο Χρήστο Λαμπράκη και λέει «Αυτό τι είναι»; Ήμουν ένας αγριάνθρωπος, ο οποίος προσπαθούσε να πει δελτίο και κόπηκα γιατί δεν ήταν παρουσιαστικό αυτό για παρουσιαστή δελτίου», εξομολογείται.

Έχει κερδίσει πολλά χρήματα από την τηλεόραση ο Αντώνης Λιάρος; «Δεν έβγαλα τρελά χρήματα από την τηλεόραση. Έπαιρνα έναν καλό μισθό που μου επέτρεπε να ζω άνετα με την οικογένειά μου. Περιουσία δεν έκανα», λέει ο ίδιος.

Πώς ήταν και πώς έγιναν; Δείτε πόσο άλλαξαν στον χρόνο διάσημα πρόσωπα της showbiz!