Έφη Κασοπούλου: Τι κάνει σήμερα η Μις Γιανγκ 1982;

Έφη Κασοπούλου

"Έτσι τα εγκατέλειψα όλα, δεν το πολυσκέφτηκα" εξομολογείται η Έφη Κασοπούλου

Έπειτα από μεγάλο διάστημα τηλεοπτικής απουσίας, η Έφη Κασοπούλου παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη» και τον Κωνσταντίνο Αρκά το μεσημέρι της Τετάρτης στο MEGA. Η πρώην Μις Γιανγκ εξήγησε τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να αφήσει οριστικά την Αθήνα και μοιράστηκε τη νέα της καθημερινότητα στην επαρχεία.

Πιο συγκεκριμένα, η Έφη Κασοπούλου δήλωσε πως «σε σχολή 16 ετών με κατεύθυνε η σχολή, όπου βρισκόμουν, στο να πάω στα καλλιστεία το 1982 και να πάρω τον τίτλο της Σταρ Ελλάς. Πήρα όμως τον τίτλο της Μις Γιανγκ. Σταρ Ελλάς τότε βγήκε η η Τίνα Ρούσσου και Μις Ελλάς η Ανθή Πριοβόλου. Ήταν μια όμορφη εμπειρία. Τα καλλιστεία τότε δεν εμφανίστηκαν στην τηλεόραση γιατί το κίνημα των φεμινιστριών τα μπλοκάρισε».

«Παντρεύτηκα, έκανα μια κόρη και έχω τέσσερα μικρά εγγονάκια που τα υπεραγαπώ. Την απόφαση να αφήσω την Αθήνα για να πάω στην επαρχεία την πήρα όταν είδα έγκυο την κόρη μου στο πρώτο της παιδί. Δεν με κρατούσε τίποτα πλέον στην Αθήνα, ήθελα να γυρίσω για να είμαι κοντά τους και έτσι τα εγκατέλειψα όλα. Δεν το πολυσκέφτηκα. Ήταν αυθόρμητο».

«Έχω κάποιες φίλες και κάποιους φίλους εδώ, συναντιόμαστε, τρώμε κάποιο φαγητό και δεν νιώθω μοναξιά. Έχω την καλύτερη παρέα εδώ» πρόσθεσε, επίσης, η Έφη Κασοπούλου στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη στο Μεγάλο Κανάλι.