Χρήστος Κάλοου: Πώς είναι σήμερα ο ηθοποιός και τραγουδιστής;

Χρήστος Κάλοου

Η συγκλονιστική ιστορία της ζωής του...

Από τα πρώτα κιόλας βήματα της ζωής του ο Χρήστος Κάλοου γνώρισε την απόρριψη του πατέρα, τη φτώχεια και το ορφανοτροφείο. Ο ηθοποιός και τραγουδιστής άνοιξε την καρδιά του σε συνέντευξη του στο Έτοιμο το πρωινό, μιλώντας για όλα εκείνα που τον πλήγωσαν.

Η συγκλονιστική ιστορία ζωής του Χρήστου Κάλοου

«Κάποιος άλλος στη θέση μου θα μπορούσε να πει «τα παρατάω» εξομολογείται ο ηθοποιός και προσθέτει: «Πράγματα που τα κάνει ένα παιδί στην ηλικία των 18 -20 τα έκανα στα 6-7»

Οι γονείς του και το ορφανοτροφείο

[dfp_ads id=236982]

«Οι γονείς μου δεν είχαν πάρει διαζύγιο. Ο πατέρας μου ζει ακόμα, αλλά ποτέ δεν αισθάνθηκα την ανάγκη να δω κάποιον, ο οποίος δεν μου πήρε ποτέ μια σοκολάτα. Μια πλήρης αδιαφορία. Η μητέρα μου είχε κάνει το εξής λάθος, με είχε πιέσει πάρα πολύ λέγοντας μου ότι ο πατέρας σου μας παράτησε, ότι ό,τι έχεις υποστεί οφείλεται στον πατέρα σου και ήμουν σε μια φάση στα 20, να τον δω να «τον φάω». Εάν η μία πλευρά ή η άλλη προσπαθεί να σε πιέσει ενάντια στον άλλον, θεωρώ ότι είναι ό,τι χειρότερο μπορεί να κάνει. Η μητέρα είχε έναν δυναμισμό. Αντιλήφθηκε ότι εκείνος έχει παράλληλη σχέση και ξαφνικά βουτάει ένα παιδί στα 5 και το φέρνει πίσω στην Ελλάδα. Χωρίς να έχουμε συγγενείς, χωρίς οικονομική άνεση. Αναγκάστηκα να περάσω κάποια χρόνια στο ορφανοτροφείο. Έκλεινε η πόρτα του ορφανοτροφείου και κρατάγαμε τα κάγκελα και κλαίγαμε» εξομολογείται ο Χρήστος Κάλοου

Το Εθνικό θέατρο της Αγγλίας

«Ήμουν για 5 μήνες στο Εθνικό Θέατρο της Αγγλίας, κάτι που θα μπορούσε να ονειρευτεί κάθε Έλληνας ηθοποιός.

Δείτε πως είναι και τι κάνουν σήμερα και άλλα αναγνωρίσιμα πρόσωπα