Αντίνοος Αλμπάνης: Αγνώριστος με αρκετά παραπανίσια κιλά

Δείτε τη φωτογραφία που ανέβασε ο ηθοποιός από τα εφηβικά του χρόνια...

Σε παλαιότερη συνέντευξή του στο Down Town Κύπρου, ο Αντίνοος Αμπάνης είχε μίλησει για τα χρόνια που διέθεται πολλά παραπανίσια κιλά. 

«Ως έφηβος, βέβαια, ήμουν παχουλός, είχα σπυράκια… Δεν ήμουν όπως είμαι τώρα. Πρέπει να ήμουν γύρω στα 15-16, όταν έπαθα λοιμώδη μονοπυρήνωση κι έμεινα ένα ολόκληρο καλοκαίρι καθηλωμένος σε ένα κρεβάτι με υψηλό πυρετό. Τρεφόμουν μόνο με χυμούς! Ένα καλοκαίρι ολόκληρο είχα «γονατίσει». Οπότε, δεν προσπάθησα να χάσω τα κιλά, έφυγαν από μόνα τους. Κι ευτυχώς που το έπαθα και άλλαξα, γιατί μου άρεσε αυτή η αλλαγή. Δεν θυμάμαι πόσα κιλά έχασα, πάντως όταν άνοιξαν τα σχολεία, το Σεπτέμβρη, οι συμμαθητές μου δεν με αναγνώρισαν!», είχε εξομολογηθεί.

Για του λόγου το αληθές, ο γοητευτικός ηθοποιός δημοσίευσε στο Instagram φωτογραφία του από εκείνα τα χρόνια, όπου είναι κυριολεκτικά αγνώριστος. Με το χιούμορ που τον διακρίνει, έγραψε στη λεζάντα: «Το 1998 γεννιέται η Google, πεθαίνει η Ρένα Παγκράτη, διεξάγεται το μουντιάλ της Γαλλίας, η Μadonna τραγουδά το Frozen, βγαίνει στις αίθουσες το Big Lebowski κι εγώ τρώω για δεκατιανό δύο κλαμπ, τρία τσηζ, πατάτες μάξι, μίλκσεηκ κι ανεβαίνω σε roller coaster».


Πώς ήταν και πώς έγιναν; Δείτε πόσο άλλαξαν στο χρόνο διάσημοι ηθοποιοί!