Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Πού βρίσκεται σήμερα ο “Τίμος Δράκος”;

Ανδρέας Ανδρεόπουλος

Πώς είναι και τι κάνει σήμερα ο ηθοποιός;

Ο Ανδρέας Ανδρεόπουλος έγινε ευρύτερα γνωστός ως Τίμος Δράκος στη Λάμψη, τη δεκαετία του ’90. Τον θυμόμαστε, επίσης, και από τις συμμετοχή του σε ελάχιστες σειρές, όπως: Μικροί Μεγάλοι, Τμήμα Ηθών, Τρεις Χάριτες και Απιστίες. Πού βρίσκεται, τι κάνει και πώς είναι σήμερα;

[dfp_ads id=236982]

Ο ηθοποιός τα τελευταία χρόνια ζει και εργάζεται στη Ζάκυνθο, καθώς αποφάσισε να γυρίσει σελίδα στη ζωή του φεύγοντας από το επίκεντρο της showbiz. “Είχα μια πρόταση να συνεργαστώ με το θέατρο της Λάρισας για έναν χρόνο και τελικά έμεινα στη θεσσαλική πόλη για πέντε χρόνια”, λέει ο Ανδρέας Ανδρεόπουλος στην Espresso και την Τεριάννα Παππά. Στη συνέχεια βρέθηκε για ενάμιση χρόνο στην Καρδίτσα, όπου δούλεψε επίσης στο τοπικό θέατρο και πλέον ζει στη Ζάκυνθο.

“Η ζωή είναι ωραία μακριά από την Αθήνα. Υπάρχει αυτό που λένε “ποιότητα ζωής” και εγώ έχω την ευτυχία να το βιώνω αυτό τα τελευταία οκτώ χρόνια”, αναφέρει ο ίδιος. Εκεί, στο όμορφο νησί του Ιονίου βρίσκεται σε πυρετό προετοιμασιών για τη θεατρική παραγωγή που θα ανεβάσει τον ερχόμενο χειμώνα, τη “Μέθοδο Γκρόνχολμ”.