Αγνώριστη η Ανθή Βούλγαρη στην παιδική της ηλικία – Το άλμπουμ της ζωής της

Ανθή Βούλγαρη

Η Ανθή Βούλγαρη, σε μικρή ηλικία, ήρθε πολλές φορές αντιμέτωπη με το bullying.

Η Ανθή Βούλγαρη γεννήθηκε στην Αθήνα αλλά μεγάλωσε στον Βόλο. Αγαπημένος της προορισμός είναι το χωριό της μαμάς της, ο Κισσός Πηλίου όπου και πέρασε όλα τα καλοκαίρια και τα  Χριστούγεννα των παιδικών της χρόνων άλλωστε δεν είναι τυχαίο που πριν  από μερικούς μήνες παντρεύτηκε εκεί.

Σαν παιδί ήταν  δραστήρια. Αγαπούσε πολύ τις γιορτές στο σχολείο και πάντα συμμετείχε σε αυτές. Θυμάται τον εαυτό της να λέει ποιήματα η να συμμετέχει στη χορωδία.

Η Ανθή ήταν από τα παχουλά παιδιά του σχολείου κάτι που την έφερε πολλές φορές αντιμέτωπη με το bullying από τους συμμαθητές της. Η ίδια λέει πως ακόμη θυμάται να την κοροϊδεύουν χοντρή. Αυτός ήταν και ένας από τους βασικούς λόγους που την ώθησαν να ασχοληθεί με τον αθλητισμό.

Σπούδασε στη Ρόδο όπου αποφοίτησε από το τμήμα Μεσογειακών Σπουδών με εξειδίκευση στις Διεθνείς σχέσεις. Αν και θα μπορούσε να ακολουθήσει καριέρα Διπλωμάτη επέλεξε την δημοσιογραφία αφού από μικρή χάζευε τις εκπομπές και φανταζόταν πως μια μέρα θα καθόταν και αυτή στη θέση των παρουσιαστών.

Λατρεύει τα Χριστούγεννα και τις ετοιμασίες για το γιορτινό τραπέζι που στρώνεται για όλη την οικογένεια. Δεν θα ξεχάσει ποτέ την Πρωτοχρονιά που έμεινε αποκλεισμένη από το χιόνι στο Πήλιο.

Φέτος δεν θα έχει την ευκαιρία να πάει στο σπίτι των γονιών της στον Βόλο ωστόσο ως πρώτη χρονιά παντρεμένη θα φτιάξει γαλοπούλα για δύο ή μάλλον τρεις αφού η Λάρα, το σκυλάκι της, είναι μέλος της οικογένειας που ελπίζει του χρόνου να μεγαλώσει με τον ερχομό ενός μωρού. Ανήμερα των Χριστουγέννων η Ανθή θα βρίσκεται στο στούντιο της εκπομπής Κοινωνία Ώρα Mega μαζί με τον Ιορδάνη Χασαποπουλο.

Πηγή: On Time – Σάσα Σταμάτη