Αυτός είναι ο λόγος που διαλύθηκαν οι Mystique!

Αλκμήνη Χατζηγιάννη

Δείτε πώς είναι σήμερα η Αλκμήνη Χατζηγιάννη και τι λέει για την Ελένη Φουρέιρα!

Συνέντευξη στο “Πρωινούλι” παραχώρησε η Αλκμήνη Χατζηγιάννη, η οποία μίλησε για την διάλυση των Mystique και την Ελένη Φουρέιρα.

«Μου έκανε πρόταση ο κ. Κοντόπουλος να πάω σε ένα συγκρότημα, το οποίο με τίμησε πάρα πολύ. Το ίδιο έκανε και με τις άλλες δύο κοπέλες κι έτσι δημιουργήθηκαν οι Mystique. Αυτό που είχαμε κοινό με τα κορίτσια και ήταν το σημαντικότερο για να ταιριάξουμε ήταν το χιούμορ. Μετά, από εκεί και πέρα, ο κάθε χαρακτήρας είναι ξεχωριστός. Το συγκρότημα διαλύθηκε γιατί προφανώς αποφασίσαμε ότι αυτό το πράγμα ίσως για κάποιες έχει ολοκληρωθεί, ίσως κάποια από τις κοπέλες ήθελε να κάνει προσωπική καριέρα, όπως η Ελένη που πήγε πάρα πολύ καλά. Γενικά ήρθε ένα τέλμα. Έχω πολύ επικοινωνία με την Μαρία, με την Ελένη δυστυχώς δεν έχω επικοινωνία», είπε η Αλκμήνη Χατζηγιάννη.

Για τις δηλώσεις της Ελένης Φουρέιρα για την Επίδαυρο: «Κι εγώ αύριο θέλω να πάω να τραγουδήσω στη Νέα Υόρκη, μπορώ; Κι εγώ θέλω να τραγουδήσω με την Lady Gaga. Όταν κάποιος ξεφύγει, θεωρώ ότι αν δεν μπορεί ο ίδιος να το αντιληφθεί, υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι δίπλα του, από την οικογένεια μέχρι τους συνεργάτες του που θα γυρίσουν να πουν “ξέρεις, αυτό είναι λίγο τραβηγμένο”».