Η Βάσια Παναγοπούλου για την απομάκρυνση Παπαγιάννη: «Η απόφαση ήταν μονόδρομος»

Βάσια Παναγοπούλου

"Το θέατρο δεν είναι ξέφραγο αμπέλι που ο καθένας μπορεί να συμπεριφέρεται όπως νομίζει".

Κι ενώ ο Μάνος Παπαγιάννης και η Σοφία Παυλίδου οδηγούνται στις δικαστικές αίθουσες, το θέατρο Χυτήριο αποφάσισε να απομακρύνει τον ηθοποιό από την παράσταση. Όπως δήλωσε η Βάσια Παναφοπούλου Στη φωλιά των Κου Κου, η απόφαση αυτή ήταν μονόδρομο από τη στιγμή που δεν μπόρεσαν να βρουν κάποια συμβιβαστική λύση.

Ο Μάνος Παπαγιάννης απομακρύνεται από την παράσταση στο Χυτήριο!

[dfp_ads id=236982]

«Προσπαθούσαμε να βρούμε καταρχήν μια συμβιβαστική λύση, όμως, δυστυχώς, αυτό δεν επετεύχθη. Η απόφαση αυτή ήταν μονόδρομος αν δεν μπορούσε να βρεθεί συμβιβαστική λύση. Είμαι υποχρεωμένη να αποκαταστήσω την ηθική τάξη των πραγμάτων.

Το θέατρο δεν είναι ξέφραγο αμπέλι που ο καθένας μπορεί να συμπεριφέρεται όπως νομίζει. Ακόμα και τις στιγμές έντασης οφείλουμε να τις διαχειριζόμαστε με ήπιο και κόσμιο τρόπο. Το ότι την ώρα που άλλαζε η Σοφία Παυλίδου μπήκε ο Μάνος Παπαγιάννης στον προσωπικό της χώρο, για μένα ήταν πολύ βαρύ.

Δεν παίρνω θέση από τη στιγμή που η υπόθεση πήρε τον δρόμο της δικαιοσύνης. Οφείλω όμως να υπερασπιστώ το ηθικό κομμάτι της ιστορίας και το ψωμί των εργαζομένων», ανέφερε η Βάσια Παναγοπούλου.

Διαβάστε όλα τα νέα από την τηλεόραση -και όχι μόνο- εδώ…