Το Instagram κατέβασε την “ακατάλληλη” φωτογραφία του Γιώργου Χρανιώτη! [pic]

Γιώργος Χρανιώτης

Ο γνωστός ηθοποιός την ανέβασε πάλι στον λογαριασμό του, αλλά έχοντας καλύψει τα επίμαχα σημεία!

Ο Γιώργος Χρανιώτης ανέβασε σήμερα στον προσωπικό του λογαριασμό μια φωτογραφία, την οποία το Instagram κατέβασε μετά από λίγη ώρα. Συγκεκριμένα, ο γνωστός ηθοποιός ανέβασε μια φωτο από τη βάφτισή του, που φυσικά ήταν γυμνός! Το Instagram του την κατέβασε, ωστόσο, ο ίδιος κάλυψε τα… επίμαχα και την ανέβασε ξανά.

«Το ινσταγκραμ μου κατέβασε την προηγούμενη ανάρτηση (δικαιολογημένα αφού ήμουν μικρός μεν, τσίτσιδος δε) ,μάλλον λόγω ακατάλληλου περιεχομένου. Την ξανανεβάζω λοιπόν με διακριτική κάλυψη και ενημερώνω ότι αυτή είναι η πιο παλιά φωτογραφία μου. Είναι φανερό ότι είναι απ την βάφτιση μου, διακρίνεται ο παππούς μου (παππάς) ,που με βουτάει στο νερό και πλήθος κόσμου που παραξενεύεται με την ένταση του παραληρηματικού κλάματος μου.

Έχουν να το λένε για ‘κείνη την ημέρα, ότι ακούστηκα μέχρι το υπερπέραν… Τέλος πάντων έχουν περάσει πάνω από 40 χρόνια από τότε και σήμερα δεν κλαίω, αλλά αντιθέτως χαίρομαι (μάλλον), επειδή μεγαλώνω κατά ένα χρόνο… Δεν φταίω εγώ που μεγαλώνω, χτυπάει πισώπλατα ο χρόνος, τραγουδούσαν οι Λαθρεπιβάτες (Παντελής Θαλασσινός ) σ ένα τραγούδι τους. Μου εύχομαι να είμαι ανήσυχος αυτή την χρόνια και δυνατός. Και λίγο σοφότερος. Καλημέρες ωραίες να χετε!!!!», έγραψε ο Γιώργος Χρανιώτης.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Το ινσταγκραμ μου κατέβασε την προηγούμενη ανάρτηση(δικαιολογημένα αφου ήμουν μικρός μεν ,τσιτσιδος δε) ,μάλλον λόγω ακατάλληλου περιεχομένου.Την ξανανεβαζω λοιπόν με διακριτική κάλυψη και ενημερώνω ότι αυτή είναι η πιο παλιά φωτογραφία μου.Ειναι φανερό ότι είναι απ την βάφτιση μου,διακρίνεται ο παππούς μου(παππάς) ,που με βουτάει στο νερό και πλήθος κόσμου που παραξενεύεται με την ένταση του παραληρηματικου κλάματος μου.Εχουν να το λένε για κεινη την ημέρα ,ότι ακούστηκα μέχρι το υπερπέραν…Τέλος πάντων έχουν περάσει πάνω από 40 χρόνια από τοτε και σήμερα δεν κλαίω ,αλλά αντιθέτως χαιρομαι(μάλλον),επειδή μεγαλώνω κατά ένα χρονο…Δεν φταίω εγω που μεγαλώνω,χτυπάει πισώπλατα ο χρόνος,τραγουδούσαν οι Λαθρεπιβάτες (Παντελης Θαλασσινός ) σ ένα τραγούδι τους.Μου ευχομαι να είμαι ανήσυχος αυτή την χρόνια και δυνατός.Και λίγο σοφότερος.Καλημερες ωραίες να χετε!!!! #γενεθλια #τουρτα #αχπαππου #μπομπιρας #κλαμμα #καικλαμαηκυρια #χαπιμπερθντει #μυξες #γυμνια #γυμνισμος #censoredforyourprotection #παναθα #πωπωπω #παλιοπαιδο #κλαψιαρης #τιμυτόγκαείναιαυτήθεέμου #πλουσιακωμη #μεμορις #φιλινγκς #70s #παλιοζωη

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hraniotis Giorgos Official (@hraniotis_giorgos_official) στις

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα από την τηλεόραση και όχι μόνο!